primolut nor
Spoštovani!
Imam vprašanje glede prestavljanja menstruacije. Menstruacijo imam redno na 27 dni in po izračunih sodeč jo bom dobila ravno na morju, kar pa ne želim. Po brskanju na internetu sem ugotovila, da se lahko premakne menstruacija s tabletami Primolut Nor in sicer moraš vzeti po 2 tableti tri dni pred menstruacijo?
Kar me pa zanima je sledeče: ne uporabljam nobene kontracepcijske zaščite, razen merjenja bazalne temperature. Zanima me torej, če imam lahko nezaščitene spolne odnose v času jemanja tablet za prestavitev menstruacije?
Hvala za odgovor,
lep dan!
Vesna
Pozdravljeni,
imam težavo s tabletami Primolut Nor. Dobila sem jih, ker mi je menstruacija močno zamujala. Navodilo je bilo, naj jih jemljem 10 dni, 2/dan. Z jemanjem sem začela 16.2., torej bi čez 2 dni končala z jemanjem, ampak sem danes, 24.2. dobila krvavitev podobno menstruaciji. Zanima me, ali je to v redu ali ni in ali naj z jemanjem tablet preneham ali nadaljujem? Kakršen koli nasvet mi bo prav prišel.
Zanj se vnaprej lepo zahvaljujem.
Lep pozdrav.
Včasih se krvavitev v blagi obliki pojavi še pred koncem zdravljneja. Ne bodite v skrbeh, nič ni narobe, ko ste končali z zdravljenjem, se je takoj pojavila prej odsotna menstruacija. Drugače pa se po tej vrsti zdravljenja začne krvavitev v naslednjih nekaj dneh po zadnji tabletki.