Najdi forum

prijateljica-zdravilo za depresijo

V mojem obdobju depresije sem spoznala človeka, ki ga mučijo enake ali podobne stvari kot mene. Življenje je tako hotelo da sva se našli in sva postali prijateljici.
Odkar je moja prijateljica depresijo mnogo lažje prenašam, ne bom rekla da je izginila,, ampak je postala znosna. Fin je občutek, ko veš da lahko nekomu vse poveš (ta te bo razumel), ker te drugi prijatelji ne bodo.
Zato dajem vsem koristen nasvet (ki je meni pomagal) -najdite si sorodno dušo in življenje bo lepše in svetlejše.
Tebi draga prijateljica A., pa hvala ti za vse trenutke ki si jih preživela z menoj. Bili so mi lepi in še kako pomembni za mojo dušo.
Želim si, da bi nama skupaj uspelo, da se otreseva depresije in druga drugo vzpodbujava, ko pridejo padci in da se druga z drugo veseliva ko pridejo vzponi in zmage.
HVALA TI KER SI POSTALA MOJA PRIJATELJICA.
E.

Jaz tukaj vidim dokaz, da so najboljše zdravilo za depresijo (pa tudi preventiva) zadovoljujoči medsebojni odnosi. Ti si našla nekoga, ki te razume, ne obsoja, te vzpodbuja (in obratno), vse kar delamo s prijatelji. Na žalost pa se partnerji največkrat ne obnašajo kot naši prijatelji ter nas poskušajo spremeniti z različnimi “prijemi”, kar jih še bolj oddaljuje od nas. Poskrbite torej, da boste do ljudi, ki jih imate radi, ljubeči, nekritični, prijazni, spodbujevalni … Tako kot ste do prijateljev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close