prijatelj
Prosim vas za nasvet, pisem prvic in mi je forum vsec.
Imela sem najboljsega prijatelja, slisala sva se po 5x na dan, visela skupaj si pomagala v ljubezenskih tezavah, si svetovala v vsem , si stala ob strani. Nikdar sicer skakala v zelje, razen, da je imel skoraj cez vse moje simpatije ali veze pripombo. No to me je sicer zelo motilo. Potem sem sla jaz na dopust in se nisva videla mesec dni. Ubistvu sem na dopustu ugotovila, da ga nenormalno pogresam. Niti sanjalo se mi ni zakaj tako zelo. Ko sem se vrnila in ko sva se videla se mi je zdelo, da je bilo obema nelagodno in da sva se gledala malce drugace. Niti objela se nisva, kar bi se vsak prijatelj, ki se dolgo ne vidi. Najina komunikacija je bila cudna, nakar smo sli en vecer cela druzba ven in se mi je zdelo,,da sva bila vsak na svojem koncu dalec stran (prej stalno skupaj, da so vsi mislili, da sva par). Ko me je pospremil domov so med nama prvic preskocile iskre enostavno po dolgotrajnem prijateljstvu me je prvic objel in stisnil k sebi.
Potem sva bila vsak dan skupaj nekaj casa in en drugemu govorila, kako bo eden trpel. Ne vem niti zakaj, kot , da ne bi smela biti skupaj.
Moja prijateljica ga je en dan klicala, da naj me ne prizadene in da ubistvu sem jaz rekla, da naju dolgorocno ne vidim skupaj. Res sem to rekla a nisem tega mislila, no ona mu je to servirala. Je oseba s katero sem uzivala in tko in drugace, lahko sva se pogovarjala vse noci in nikdar se nisva navelicala. V jeseni pa me je po vsem tem nekako izlocil iz zivljenja, najprej mi je rekel, da ce en vem zakaj ne more vec z menoj normalno komunicirati, ker da so prisotna čustva, cez dva dni pa mi je napisal, da do mene ne cuti nic in oprosti, da bo tako najbolje. Potem sva se nekajkrat srecala, jaz nisem vec zahajala v to druzbo in ne tja kjer bi ga lahko srecala, ker me boli. No nakar je imel novo punco, vmes me je nekajkrat klical a sem bila osorna in prizadeta. Potem mi je rekel, da se vanjo zaljublja in seveda nisem vec sprasevala kaj se je z nama zgodilo.PRed nekaj tedni pa sem ga srecala in mi je rekel, da ce mu za koga ni vseeno sem to jaz. Ne pogovarjava se, ce se pogledava nama iz oci letijo iskrice, vem in vidim a ne morem nic, da bi mi priznal, da med nama je resnicno veliko vec. S tem, da je lani pred vsem tem celo predlagal, da ubistvu zakaj midva ne bi zivela skupaj. Da imava najboljse prijatelstvo, ki si ga lahko zeli clovek. Povedala bom, da nikdar v zivljenju nisem imela nekoga tako zelo rada. Zdej sem zvedela, da je s tistim dekletom zakljucil, ker to ni bilo to. Ne vem kaj naj, mu je res tako vseeno, da bo pustil, da greva vsak svojo pot!!!
Kaj naj, s tem, da se ne morem z njim pogovorit,c e mi je rekel, najprej, da toliko custev kakor do mene ni imel ne vem do koga vse, potem cez en dan, da do mene ne cuti nicesar!! Iskreno se mi pa zdi, ce bi bil mrtvo hladen bi se usedel me pogledal v oci in mi rekel, da mu je vseeno!! Al kaj.
Hvala
Poglej,saj ni važno kaj je on rekel in ali je tako rekel in nato drugače. Če bi rada kaj dosegla in izvedela, je najbolje da ti poveš in vprašaš.
Če sta res prava prijatelja inče te vse to nekako mori, potemje najbolj enostavno, da se dobita in mu ti vse to, kar si nam in seveda še več, poveš. Naravnost, vse kar čutiš in misliš. Potem pa poslušaj odgovor. Če bo ja, super, gresta naprej, če bo ne, si bila iskrena in si izvedela to kar pač je. Če bo govoril neresnico, potem se ti nikoli ni potrebno počutiti krivo,kajti ti si bila ti, živeti z nekom, ki pa ni tisto kar je, pa je vedno težko. Zato bo bolje, da greš svojo pot, ampak najprej vse povej in vprašaj – ti.
primož