Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Zobna protetika Prevleke niso pravilne barve

Prevleke niso pravilne barve

Pozdravljeni, zaradi moje bolezni imam posledično paradontozo, z parodontologom in zobozdravnikom smo se odločili za prevleke sprednjih zob vzadaj pa za snemno protetiko, ob prvem odvzetem odtisu sem si mogla iz lestvice izbrat barvo prevleke kar je zelo težko,ampak po priporočilu samega zobozdravnika smo vzeli svetlejšo varianto ker naj bi baje itak prišlo malo temnejše na koncu(imam porcelanske prevleke) naj povem da je barva katastrofalna namest lepa bela, vleče na sivo, jaz sem razočarana čisto.
Polovico mi je plačala zzzs zaradi kronične bolezni,ostalo sem samoplačniško.
Zanima me ali imam možnost za kakšno reklamacijo?

Pozdravljeni,
Od pacienta pričakujemo in sprejmemo pripombe glede barve, oblike in drugih pomislekov v vseh fazah dela, ob izboru, probah in tudi še na dan cementiranja. Ko je delo enkrat cementirano, se barve ne da več spremeniti in delo lahko le uničimo in začnemo znova.
Iz teh razlogov morate svoje pomisleke izraziti prej in niste upravičena do spontane reklamacije. Če ste zaradi barve nesrečna, se pogovorite z vašim zobozdravnikom, če bo imel občutek, da niste imela priložnosti izraziti svoje nestrinjanje prej ali pa vidi v delu še kakšno pomanjkljivost, ki bi upravičila uničenje dela, se lahko zgodi, da se dogovorita za zamenjavo dela,
Lp Andreja

New Report

Close