Prevarani – kakšen profil avtorjev je to?
Zanimivo, ampak jaz takih težav ob ločitvi niti nisem imel. Nekdaj skupna glasba se občasno še vedno vrti, filmi… Hm, še vedno se spomnim vsega lepega in tudi trpkih spoznanj. Sem se pa takrat potrudil in analiziral vse skupaj. Za to, da sem pravilno ocenil lastni položaj in predvidel naslednje korake bivše, sem porabil manj kot en teden. Postavil sem si nove cilje in se jih trudil izpolnjevati enega za drugim. Spodletelo mi je le tam, ker sem trčil ob sistem – CSD in sodnica. Tam predlogi v smeri več stikov in skupne vzgoje niso padli na plodna tla. Ampak na to me je pripravila tudi odvetnica in če sem iskren, sem tak razplet v podzavesti pričakoval, le sprijaznil se nisem z njim.
Zame je bila ta pot, če natančno premislim, še najboljša, ker sem iz te kalvarije odnesel trezno glavo, psihično stabilnost in zato določeno prednost pri startu za naprej.
Torej, če se sedaj postavim v položaj prevaranega, ki na netu piše o tem in če zraven prištejem vsa tvoja namigovanja o kalimerovstvu in o pretiranem poudarjanju vloge žrtve… hm… potem vstanem od mize, plačam svojo pijačo in grem po svoje. 😉
Bdtd je tokrat opisal del njegovega custvovanja iz katerega se zacuti kako napreduje v osebni rasti
Vcasih je bil poln bolecine, jeze
Vcasih je zaradi lastne razocaranosti marsikatero zensko na tem forumu uzalil
Sedaj se cuti, da je jeza sla ven iz njega
Oprostil je bivsi in oprostil je sam sebi
Pocasi bo odisel iz foruma , ker je pripravljen na novo zvezo
Srecno ! 🙂
Bdtd – vredu moski si…srecna tista, ki ji bos spet se dal
Lp
Pripel si celo sliko Kalimerota.
V temah o varanju največja večina piše o svoji pretekli, sedanji izkušnji z varanjem (ti si izjema). Ne morem v temi, kjer nekdo opisuje bolečino zaradi varanja ali tako kot ti, zanikanje varanja sploh, pisati o na primer gojenju orhidej na okenski polici, čeprav me to zelo osrečuje. Pišem o svoji izkušnji z varanjem in kako sem to (takrat) občutila. Imam namreč spomin in lahko tudi čez leta govorim, pišem o tem, kaj se je dogajalo.
Kar pa ne pomeni, da se tako počutim ta moment.
Tebi ta osnovni princip sploh ni jasen. Po tvojem torej nihče ne sme govoriti o preteklih izkušnjah in priznati, da je bil prizadet, sicer je Kalimero. Če te je nekoč pičila osa in se spomniš, kako je bolelo, si Kalimero. Če si si kdaj zlomil nogo in te je bolelo, pa to danes omeniš, si Kalimero. To trdiš ti. (Da tvoje zveste oboževalke avstralske dr. agronomije sploh ne omenjam).