Najdi forum

Pozdravljeni!

Sedaj pa poglejte moj problem. Stara sem 30 mož 38, imava hčerkico staro 5 let. V najini vezi že dolgo škripa, vse je monotono in rutina… ni več poželjenja, lepe besede. Pa sem pred dvema tednoma odkrila v njegovem mobiju sporočila erotična in ljubezenska, ki jih je pošiljal eni ženski. pa sem poklicala kar z njegovega tel., nakar ko je videl kaj se dogaja, je postal do mene malce grob, do takrat nikoli. ko sem ga vpršala kaj to pomeni, mi je pa vse zanikal.
Ne mislim iskati dejstev, saj me je prizadelo, ampak preveč pa ne.
Med tem časom sem pa naletela na moškega, ki ima resno zvezo, oz. živi s punco brez otrok.
Pogovorno sva se ful ujela, smejeva se, hecava, nisva se pa še niti dotaknila. Začela sva pa pogovriti o tem, kako lepo bi bilo, če bi bila skupaj in sva ugotovila, da se zaljubljava drug v drugega.
Kako pa sedaj? Očitno doživljam nekaj kar pri možu nisem nikoli imela, in ne bom imela, saj se karakterno nisva kaj prida ujela.

A sem res nora ali bom morala trpeti vse življenje?

Veste, tukaj ne gre za sexualno poželjenje ampak za višji nivo ko so posredi čustva.

Hvala

Adijo

solzica

Solzica,

vedano so posredi čustva, seveda na začetku, potem pa je spet vse postarem. KAjti, če se za ljubezen ne trudimo odide. Vsaka veza na začetku je lepa in prijazna in ima najboljšo perspektivo, drugače se ne bi družili. Vendar ni bistven začetek, bistveno je nadaljevanje.

Vedno se rad vprašam, kaj sem jaz storil pri tem problemu, da bi bilo lahko bolje?

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

solzica, samo vprašanje… ali misliš, da sta z možem v obstoječo zvezo oba vložila vse, kar bi lahko? Ker – kot je že napisal Primož – vsaka zveza zahteva svoj trud. Zaljubljenost, kemija, je zgolj začetni mehanizem, ki zbliža ljudi… naprej, tisti prehod iz zaljubljenosti v ljubezen, pa zahteva trdo delo. In trud, vlaganja, prilagajanja obeh.
Če tega eden ali drugi ne razume, bo letal “od cveta do cveta”, vsakič znova iščoč občutek zaljubljenosti… ampak nič ne bo trajalo.
S tega stališča pobeg ni nujno rešitev problema… kajti vse preveč verjetno je, da se bo situacija ponovila.
Ne pravim, da za vsako ceno ostani pri možu… samo premisli. Si res storila vse? Lahko zvezo še oživita? (Pri čemer pa morata sodelovati OBA… se pogovoriti, kaj komu manjka, kaj pogreša… in poskusita rešiti odnos.)

Srečno 🙂

izkoristi lepo, ki prihaja.

če ne veš ne boli.

skok čez plot je začimba v zakonu.mogoče bo pa potem vama šlo bolje!
poznam več oseb, ki so v podobni situaciji!

A kaj?
Jaz bi kot prvo najprej preverila pri tistem drugem, ce mu ne bo, samo
za ‘drugi stolcek’, se pravi za rezervo ali afero. Ce si se namenila zaceti kaj
z njim, potem naj se najprej razide s punco.
Ce se pa itak gres aferico tudi ti, potem se pa nehaj slepiti s ‘custvi’ in
podobnim, enostavno isces tisto, cesar nimas doma.
Srecno.

Si mogoče pomislila na to, da bi sama napisala možu erotični sms? In to recimo ob osmih zjutraj, ko bo v službi in bo najmanj pričakoval kaj takega. Se zna zgoditi, da naletiš na pozitiven odziv…

Preveč si še mlada, da bi vse življenje trpela ob moškem, ki te ne osrečuje, ne ljubi, ne spoštuje.Saj, če bi te, ne bi našla skrivnih sporočilc,…
Pravico imaš, da si resnično ljubljena in da ljubezen vračaš.Pojdi stran od tega človeka in zaživi polno življenje z nekom, ki te resnično ljubi.Očitno ta nekdo ni tako daleč.
Pogum!

Solzica, predaj se čustvom in toku trenutka. Pusti moralo in resničnost ob strani. Že dolgo ne veš kako je, če si ljubljena. Zato sedaj uživaj. Čas pa bo prinesel svoje in takrat se boš odločila-pravilno seveda.

Hvala vam za spodbudne besede.

Veste, včeraj sem se zopet srečala z njim, šla sva na kavo, se pa niti dotakneva ne. On je rekel da enostavno čaka, da dam prva povod. Ampak včeraj sem se resnično težko zadrževala, najraje bi ga objela, poljubila in se stisnila k njemu.

Rečem lahko samo eno in to je Bože mi naj pomaga, ampak ljubim ga, samo to ni moj mož.

Sem pa že čisto na psu, saj me skrbi kako bi ločitev prenesla 5-letna hčerkica, ki je na oba zelo navezana.

New Report

Close