Najdi forum

Tudi jaz sem se znašla v takšni neprijetni sitiaciji.Moža sem dobila, da se srečuje z ljubico. Po tem dogodku sma se skupaj odločila da začnemo z novim žilvjenjem.Ljubica se s tem ni strinjala in je po 14 dneh začela izvajati pritiske.V teh 14 dneh smo živeli in se razumeli zelo dobro.Mož se je na hitro odločil da bo odšel živeti k ljubici, ker je ugotovil, da mora začeti gledati samo na sebe, pozabil pa je ,da ima družino in starše, ki z njimi sploh ne kontaktira več. V najinem živlenju ni bilo do pred meseca dni nobenih težav. Ljubica mu je čisto zmešala glavo tako, da ga nihče ne pozna več.Še najman otroka 10 in 16 let. Pravita, da je očiju oprala možgane! Otroka in jez ne moremo dojeti, da je lahko prej zelo ljubeči oče in mož naredil takšen korak. Pozabil je na vse kar se je prej dogajalo 18 let v skupnem življenju. Ali res pridejo moški okoli 40 leta v obdobje ko se jim
svet obrne na glavo. Mi vsi se ne moremo sprijazniti z tem kar je naredil.
Ko se pogovarjama ni več on kar je bil celo življenje.

Prosim za kakšno vzpodbudno besedo!
Hvala!!

Poiskusi tudi kaj narediti zase in za svoje življenje, kajti na njegovega ne moreš vplivati, lahko samo svetuješ in mu pvoeš kaj misliš, na koncu koncev, pa živimo samo zaradi sebe.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Otroci pravijo, da mu je oprala možgane? Otroci pravijo kar se naučijo od starejših. Če bi jim nekdo razložil, da se je oči zaljubil v drugo in da je ljubezen nekaj lepega…bi pač to pravila, se ti ne zdi?

Ljubica je začela izvajati pritiske? Daj no, najverjetneje se je on vračal k njej in ji jokal.

Preselil se je k njej? A ker je ona izvajala pritiske? A res temu verjameš?

nova
Uredništvo priporoča

Zapomni si: nič manj ni tvoj mož kriv kot je njegova ljubica!!! Zaljubljen je do ušes in ni lepo ,da je pozabil na otroke. Pa malo le počakaj, da se zaljubljenost mine. Prepričana sem, da bo želel videti in skrbeti za otroke. Torej daj mu čas in ne zameri preveč. Živi zase in išči srečo zase.

Brezveze, ni res, da bi otroka stara 16 in 10 let bila povsem brez svojega mnenja. Spomnite se sebe pri 16-tih. Ste imeli svoje mnenje ali ste ponavljali izkljucno mamino? Vsekakor pa ne mores od prevarane zenske, ki se ji zrusila tla pod nogami, pricakovati, da bo razmisljala, da se je njen moz zaljubil in da je ljubezen nekaj lepega … Seveda ona ne misli tako, seveda tako tudi ne govori. Moz pa k ljubici ni odsel zaradi njenih pritiskov, ampak ker je sam tako hotel. Ce tega ne bi hotel, bi se ona lahko postavila na trepalnice, vendar se ne bi nic zgodilo. Ce se ljubici ne misli odreci, je zate bolje, da je takoj pobral svoje stvari in odsel. Gotovo si ne zelis nekaj let ziveti v trojcku, ki nicesar ne bi resil. Preberi nekaj spodnjih tem in videla bos, kako mukotrpni in ponizujoci so sele taksni trojcki.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Oprosti, ampak tega, da je med vama vse štimalo, niti slučajno ne verjamem. In ne, ni kriva ljubica, še najmanj. Raje premisli, kakšno zvezo sta vidva pravzaprav imela, koliko sta se pogovarjala, koliko časa sta preživela skupaj, koliko časa ste preživeli kot družina… Poznamo zelo moder pregovor: Ena sama krava se nikoli ne bode.

Ja, seveda. In ubogi moški, ki je klonil pod pritiski ljubice. Pravljice…

Tako je, moski tukaj ni prav nic ubogi. In se v mnogih drugih zgodbah ni ubogi. On je tisti, ki je bil zeni dolzan zvestobo, ne pa ljubica.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Nihče ni nikomur DOLŽAN zvestobe. Sama ne bi marala moškega, ki bi mi bil zvest zaradi dolžnosti. A veš, dolžnosti ima že v službi dovolj.

Popolnoma se strinjam z AMETIST.
Ljubica ni nič kriva, kriv je ON, ki je ljubico iskal – zavestno ali podzavestno, ona pa je bila pravi čas na pravem mestu.

Otroci in ti v svojem razočaranju seveda krivite njo – morali pa bi njega.
In kot Ametist pravi, je med vama gotovo že nekaj časa zelo škripalo,
pa se tega sploh nisi zavedala.

New Report

Close