Najdi forum

Zanima me, če je lahko alkohol izgovor zato, da sem prevarala svojega fanta. Vsi mi pravijo da ne, da ko si pjan pridejo želje iz tvoje podzavesti na plan. Jaz tega ne razumem, do tistega tipa nimam nobenih čustev, svojega fanta imam pa rada in ga ne bi trezna nikoli prevarala. Kakšno je vaše mnenje?

Spoštovana Mateja,
na vašo temo obstaja ljudski rek v rimi, ki je ne bom ponavljal, je pa res , da se v alkoholiziranem stanju sprostijo etične zavore in poveča komunikativnost.Kot zveni iz vašega pisanja, zadeva nima usodnega epiloga, vendar Martinova nedelja še ni končana, zato bodite previdni!

Mateja nisi edina, ko se ti je to zgodilo!
Jaz sem mel svojo žensko ful rad pa smo meli enkrat fantovščino pa smo se ga ful napili, lahko ti rečem, da sn bil tak pijan da se še sam nena spomnim točno kaj sem počel, spomnim se namreč samo osnutkov. Po fantovščini pa sma s kolegom še šla naprej po lokalih, čeprav se to zelo slabo spominjam. Spomnim se samo da sma prišla v en lokal in se vsedla kar k mizi pri kateri sta sedeli 2 simpatični dekleti, ker je blo vse polno drugje. Naprej sma pila alkohol in komunicirala z dekleti. Nevem kaj se je dogajo ker sn že bil tak adijo, da pol niti hodit nisn mogo. Samo spomnim se da sem se drugi dan zbudil doma z svinskim glavobolom in vlkim flekom na vratu ki mi ga je naredla ono dekle, čeprav se sam skoraj nič ne spomnim kaj sem počel.
Res, da mi je blo ful žal, ker sem prevaral svojo dekle. Samo vem da ni blo namerno in tega si nikoli nebom oprostil. Pa odločo sn se tudi da od takrat naprej pijem alkohol v zmernih kolečinah, saj je on sam bil vzrok za to.
Naprej moreš živet s tem. To se neda več popravit!
Lepo se mej!

name

Če želiš, ker sem radovedna………
A te je dekle zapustilo, kjer si jo varal ali ti je oprostila?

New Report

Close