Najdi forum

prepogoste erekcije

Pozdravljeni,
na ta portal se obračam, da bi dobil kakršnekoli koristne informacije glede mojega problema, za katerega upam da bom znal najbolje opisati. Torej, star sem 25 let in imam težave z prepogostimi erekcijami že približno 5 let. Na dan jih je res ogromno in me spremljajo ob vsakodnevnih dejavnostih, ko sedim, ležim, hodim, spodnjic si sploh ne morem več normalno obleči, zmeraj moram počakati da mine. Tek, kolesarjenje, vožnja in plavanje (se pravi imeti oblečene kopalke) je zame praktično nemogoče. Še največje težave imam s spancem, saj lahko spim samo na bokih. Če spim na hrbtu, mi bo teža odeje povzročila izliv, enako se zgodi, če zaspim na trebuhu. Izliv ponoči doživim skoraj vsak teden, ali pa vsaj enkrat na dva tedna. Vsako jutro imam zelo močno erekcijo, da moram dobesedno vstati iz postelje in počakati kakšnih 15min da mine. Zaradi vseh teh težav je res nemogoče, da bi se kam peljal na počitnice (sploh v avtobusu), imeti v naročju sestrine otroke, kaj šele da bi živel s punco in ji obrazložil te probleme… Kar se tiče zdravljenja, bil sem že na nevrofiziološkem inštitutu v lj, bil sem na urologiji, pri dermatovenerologu, toda noben zdravnik ni našel kakršnegakoli razloga za te moje težave. Imam pa diagnosticiranih kar nekaj drugih bolezni, če je morda kakršnakoli povezava, in sicer hipotiroza in hashimoto (ščitnica), skolioza (posledica slabe drže zaradi padca in poškodbe trtice), refluks, alergije na spomladansko cvetje, atopijski dermatitis. Res me zanima, če je to mogoče kakšna nevrološka, psihološka, dermatološka ali hormonska težava. Hvala vnaprej za informacije.

Pozdravljen.
Iz vaše strani opisan pojav se pri moških zelo zelo redko zasledi. V kolikor se slednje pri vas pojavlja moram poudariti, da lahko pušča veliko fizično izčrpanost.
Teoretično bi lahko bil vzrok v motnjah inervacije, oziroma pošiljanja neustreznih živčnih dražljajev v center za vzburjenost.
Najprej vam svetujem obisk pri specialistu urologu.
lp

izr. prof. dr. Andrej Starc, izredni profesor javnega zdravstva seksolog, terapevt medicinske hipnoze Ambulanta za integrativno medicino Dr. Starc www.dr-starc.com

Ja je zelo mučno, tako fizično kot tudi že psihološko. Na urologiji sem bil večkrat in večkrat dobil odgovor, da bi bilo v teh letih problematično, če ne bi imel erekcij. V enem primeru mi je zdravnik dejal, da bi lahko šlo kak blažji prostatitis. Dobil sem tudi zdravilo omnic ocas, pri čemer sem dobil hudo vrtoglavico, slabost, bruhanje. Zdravnik je dejal, da naj takoj prekinem. Na nevrofiziološkem inštitutu so preverjali ravno to vzburjenost z nekakšnimi elektrodami, toda niso morali potrditi, če gre za nevro pogojeno motnjo.

Pozdravljen.
Prosil bi vas, če me osebno kontaktirate na mail, ki je dostopen na spletni strani od ambulante.
lp

izr. prof. dr. Andrej Starc, izredni profesor javnega zdravstva seksolog, terapevt medicinske hipnoze Ambulanta za integrativno medicino Dr. Starc www.dr-starc.com

New Report

Close