Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Prepis iz 4-letne šole v 3-letno

Prepis iz 4-letne šole v 3-letno

Pozdravljeni,

Želel bi vprašati, če je že kdo imel tak primer da bi se rad prepisal iz 4-letnega programa Tehnik računalništva v 3-letni program Računalničar. Namreč že dve leti se trudim dokončati program Tehnik računalništva pa mi ne gre, imam še dva popravna, enega strokovnega in matematiko. Razmišljam o prepisu v triletni program in me zanima, če je že kdo to naredil, nisem se še natančno poglobil v to, kako je s predmeti ampak logično sklepam da bi se mi priznalo kar veliko predmetov glede na to da imam že skoraj dokončan 4. letnik? Z prakso vem da jo bom moral opraviti, zanima pa me tudi to, če bom moral to vse skupaj plačati? Ker sedaj moram plačati 50€ po izpitu, ker se trudim že drugo leto, prvo leto sem imel zastonj. Sedaj spadam pod izobraževanje za odrasle.

Hvala za vaše odgovore.
Lp, Tim

Tim lepo popzdravljen!
Menim, da bi ti najbolje lahko svetovali na šoli kateri si in sicer svetovalna delavka/delavec. Vse opcije kaj lahko in kako ter kaj je v dani situaciji najbolje zate. Pojdi OSEBNO do tja in če boš še imel nejasnosti jih napiši.

Srečno! Nataša D

[i][i]mag. Nataša DurjavaGeštalt-izkustvena družinska psihoterapevtka[/i][email protected][/i]www.mojpsihoterapevt.siTudi naša šibka področja nam lahko postanejo izziv, če se soočimo in sprijaznimo z njimi. Verjamem v moč odkritih besed, zato vam želim biti v pomoč pri vprašanjih, kako v hitrem tempu vsakdanjika stabilizirati sebe, kako postati osebnostno močnejši, kako krepiti svoje kompetence in kako poskrbeti tudi zase.

New Report

Close