Najdi forum

Prenova stanovanja

Zdravo.
Sem 22 letna študentka, ki se seli na svoje. Že zelo dolgo časa si želim živeti sama, saj je doma situacija precej naporna. Stanovanje sem dobila od pokojnega strica, ki je živel sam, ni imel ne žene ne otrok. Stanovanje je veliko kakšnih 502m2, zelo rada pa bi ga opremila po svoje. Oprema je namreč zelo zelo dotrajana. Parket je v obupnem stanju, o kopalnici pa sploh ne bi govorila. Stanovanje mi je sicer zelo všeč, vendar bi ga bilo resnično potrebno prenoviti. Doma bi zelo težko računala na kakršnokoli pomoč, saj staršem finančno ne gre najbolje, mama je pred kratkim izgubila službo. Zelo bi mi prav prišli nasveti, kako čim ceneje spodobno opremiti stanovanje (zamenjati tla, prenoviti kopalnico…). Stanovanje je v Ljubljani, v Šiški. Na spletu zasledim tako na cene, ki so smešno poceni kot na cene, za katere moram pogledati, če so res v evrih in ali niso morda dodali kakšne ničle preveč. Zelo me zanima, kakšne so realne cene, kakšne izkušnje imate, kaj mi svetujete. Ve kdo, kje se da privarčevati brez opaznejših posledic?
Hvala za odgovore. Lp

Obnova vas bo stala od 400 Eur/m2, torej govorimo o okoli 200.000 Eur in več. Dobro premislite.

Pri materialu na posebnih ponudbah ali na kvalitetenih materialih, ki so jih saloni naročili preveč in vam jih prodajo po ugodni ceni.
Na delu pa z najemom res kvalitetnega izvajalca, ker cenejši so ponavadi na koncu najdražji. Če ste sami vešči dela, lahko karkoli postorite tudi sami ali s prijatelji.

nova
Uredništvo priporoča
Objava čaka odobritev

New Report

Close