Najdi forum

Prenosni stol za refleksno masažo

Spoštovana ga. Mojca, ali mogoče veste, kje se da kupiti zložljiv stol ali fotelj za refleksno masažo stopal? Ker bom masirala na domu strank bi potrebovala prenosno zadevo.

Pozdravljeni,

za refleksno masažo ne poznam prenosnega stola, oz tisti ki obstaja, je preveč težak in masiven.
Refleksno masažo stopal lahko opravite na domu tudi brez takega stola, še posebno, če delate masažo, pri kateri se ne uporablja raznih olj in krem.

Lep pozdrav,

Mojca Kurent

Hvala za odgovor. Kaj naj potem masiram tako, da sedi stranka na stolu? Na tečaju smo se sicer naučili masirati tako, da smo imeli nogo masiranca na svoji nogi, ampak se mi ne zdi primerno, da bi tako masirala tudi stranko. Pri masaži pa uporabljam tudi olja.

Pozdravljeni,

svetujem vam, da stranka sedi na najbolj udobnem stolu, ki ga imajo doma, lahko z naslonjali za roke. Za vas je bolj idealno, da sedite na takšnem, ki naslonjala za roke nima, ker lažje delate.

Če pri masaži uporabljate olje, si podložite na kolena malo brisačo, da zaščitite sebe in stranko.

Lahko pa si nabavite prenosno mizo za masažo telesa, stranka se uleže, vi pa sedite ob njenih stopalih in masirate.

Veliko uspeha pri delu vam želim,

Mojca Kurent

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close