Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza prehlad in multipla

prehlad in multipla

oj!
moj prvi zagon je sprožil močan prehlad in zato so mi vsi zdravniki rekli, naj se čuvam in ne prehladim. sedaj pa mam že drugi dan vročino, grlo me boli, glava in moja osebna zdravnica je rekla,da je angina ter mi dala antibiotik.
je kdo imel kakšne negativne izkušnje z antibiotiki?
ne vem, če jih naj vzamem ali ne…

lep pozdrav vsem

CAV,
Li upam da bos kmalu okrevala. Tudi jaz sem imela mesec dni pred prvim napadom in okvare očesnega živca močan prehlad. Opozorili so me naj se pazim prehladov vendar ko je prisla zima 2003/04 sem zopet oblezala. Zdravila sem se s caji in tako naprej, pa se mi je prehlad ponovil cez dva tedna. Na koncu se je osebna zdravnica odlocila za antibiotike ne spomnim se imena in sem se koncno pozdravila. Ko sem sprasevala os. zdravnico na nevroloski kliniki, kaksne povezave ima lahko antibiotik z MS je rekla da jih nima, poroblem je le v tem kot vemo vsi, da pretitrano jemanje antibiotikov kasneje ne uncikuje vec tako dobro, da bi lahko pregnal prehlad. Ce ne jemljes prepogosto antibiotiko ti svetujem da jih pricnes jemati, saj je tvoje telo oslabljeno in nima vec moci da bi se samo borilo s prehladi in ostalim. Vseeno pa se povprasaj na nevrolosko kliniko. oz, zdravnka, ki te spremlja pri MS.
Lep dan

Čau li
Tudi meni so rekli naj se “izogibam” prehladom, ker lahko sprožijo nov zagon. Sedaj se spomnem za nazaj ko sem imela prvi zagon( kože po levi strani obraza nisem čutila) je bil kmalu po angini. Zdaj bo morda slišat to kot reklama, ampak jaz sem se prehladom čist izognila, ko sem začela jemat homeopatska zdravila. Pred tem sem bila prehlajena skoraj eno za drugim, med temi devetimi meseci ko jih uživam, pa sem bila vsega skupaj samo kakih pet dni malo šmrkava, pa sem bila zelo blizu prehlajenih. Verjetno se mi je odpornost zvišala kar se mi zdi za MS dobro.
Jaz bi sedaj ko že maš angino, jemala antibiotike, da se čimprej pozdraviš.

pozdravček, upam da boš kmalu uredu

oj!
hvala vama za odgovore!
jaz se sedaj sicer počutim slabo, vendar mislim, da gre zgolj za angino in ne za ms, ta počiva… upam
ja, po moje je tudi pomembno, da se sedaj pozdravim in pojem ta antibiotik.
no, upajmo na najboljše 😉

lep dan vama in vsem forumcem!

New Report

Close