prehlad 5-mesečnice

Sama sem staknila prehlad (to grozno vreme), sedaj pa že tudi moja malčica kaže prve znake: kihanje, kašlanje, nespečnost…
Kako naj ukrepam???

obilno čiščenje noska z fiziološko ,veliko tekočine-sirup…

Pomaga eterično olje 31, daš na sladkor cca 5 kapljic in popiješ. Zelo hitro pomaga.

lp

O pomaga pomaga 31, pa tud v banjo pri kopanju si ga dej neki kaplc, inhaliraš ga tud lahko.

Hvala za napotek, vendar to bo pomagalo meni. Kako pa naj pomagam deklici. Na izdelku namreč piše, da ga ne smeš uporabljati preden otrok ne dopolni 2 leti.

Ana Li

Če imaš morada tudi materino dušico – kremo – namažeš po pljučkih spredaj in zadaj, super proti prehladu. Zlo hitr pomaga.

lp

Vanesa!
Ali mogoče veš, kako lahko do JUSTovih izdelkov pridem v Pomurju? Ne bi jih rada naročala po pošti, ker me je to enkrat stalo že več kot 2 tusoč tolarjev. Nabavljala sem olje tea tree.
Ali lahko to mazilo materina dušica kupim tudi v lekarni od kakšne druge firme?
Hvala za podatek!

Tudi sama imam prehlajeno tri mesečnico in ji nosek spiram s fiziološko raztopino; kreme od justa so zelo vredu, jih tudi sama uporabljam pri starejšem sinu, vendar se mi za dojenčke vseeno zdijo preagresivne, ali ne. Menda pomaga tudi materino mleko, par kapljic stisneš v nosnici, če seveda dojiš. Poizkusi.

lp, Serga

Ana Li

Žal ne poznam nikogar s Pomurskega konca, ki prodaja izdelke just. Jest jih naročam po povzetju pa ni bila nikoli tako draga poštnina. Le enkrat, ko so na pošti preveč obračunali poštnino in me je gospa poklicala in mi v kuverti vrnila preveč plačano razliko. Čudno se mi zdi, da si za olje tea tree toliko plačala. Morda je prišlo do napake. Pokliči in povej, sigurno je bila napaka.

lp

New Report

Close