prehiter konec lušnega

pozdravljeni!

Imam en majhen a hkrati velik problem! star sem 22 let in imam punco ki imava kar redne spolne odnose ki pa niso bog ve kaj!
celotna stvar se začne dobro vendar je njena nožnica zelo suha zaradi tabletk (vsaj mislim tako ) in pri poskusu ne gre!
no ta problem rešim kakorkoli!
toda med tem časom se moj penis omehča in prava umatnost ga je spraviti nazaj v akcijo. ne vem zakaj toda takrat poskušam da bi se mi vrtel v glavi najbolj nori sex vendar vse zaman.
če pa že pride do odnosa si moram pomagati z roko toda nova ovira!
njena notranjost je še tako ozka (imela sva okoli 5 uspehov) da me takoj vzburi in je z mano kmalu konec(1-2 min.), vsaj za kake pol ure!
resnično ne vem kaj naj storim ker se mi ne vidi fer do nje da nima šans doživet orgazma.
no sama mi je pa rekla da jo to ne moti in da se mogoče malo preveč želim sexat oz da bi bil sex nekaj oh in sploh!

povzetek: rad bi zvedel kako bi jo lahko zadovoljil oz da bi moj prijatel ostal po erekcijitrd!

najlepša hvala za nasvet
želim vam lep dan z večerom in nočjo!

Spoštovani Miha!

Če je nožnica suha pomeni, da partnerka ni dovolj vzburjena in je to treba doseči. Svetujem vam podaljšanje in popestritev predigre, v kateri bodite vi čim bolj aktivni, sploh ni narobe, če partnerka ob tem doživi orgazem. Pri ženskah, ki imajo šele krajši čas spolne odnose praviloma orgazem nastopi kasneje kot pri ženskah, ki so ga že dalj časa vajene doživljati. Pri vaju gre torej za vprašanje časa, prizadevnosti in medsebojnega uigravanja, uspeh ne bo izostal. Izogibajte se jemanja kakršnih koli medikamentov, ki bi zadrževali ejakulacijo.
Lep pozdrav!

najlepša hvala za vaš odgovor!

imam pa še eno težavico.če to prediigro podaljšam pa pade moje vzburjenje in zopet ni nič iz tega.
naj vam povem tako (moje misli pred sexom):
ko sem vzburjen in punca ni jo ljubkujem in vse ostalo toda med tem časom jaz izgubim otrdelost in čeprav mislim samo na “točno sliko ženskega organa in občevanja ” moja otrdelost pade in jo je zelo teško pridobiti nazaj.
kot vsak se včasih tudi samozadovoljujem in to sploh ni problem – da mi otrdi.
toda pred njo mi je pa nerodno počet take stvari ker se mi ne zdi prav.
pa čeprav samo do otrelosti.
no sej mogoče si samo preveč zamišljam toda rad bi da bi užival v sexu tako jaz kot ona! upam da nočem preveč!
še enkrat hvala za odgovor in res sem vesel da se lahko o teh stvareh pogovorim z neko ki je usposobljen za to in drugi ne vejo zame.

še enkrat hvala in lep pozdrav!

Spoštovani Miha!

Pri vsaki takšni težavi je potrebno slišati tudi drugo stran. Kaj pravi partnerka, kaj si želi ona. Končno je spolni odnos le stvar medsebojnega zaupanja in sodelovanja obeh.

Dvomim, da ima tvoja partnerica sploh kaksno potrebo po spolnem zivljenju. Pravzaprav so ji stvari, kot so, kar vsec, zdi se ji, da ni nic zelo narobe. Pa vendar opazas “motnje” pri obeh. Res je, da noznica postane nekoliko bolj suha ob jemanju kontracepcijskih tabletk, vendar lahko tudi sluzi kot nekaksen izgovor dekletu, ki se mu “ne ljubi” in ne cuti pozelenja. Zakaj tako mislim? Opisal si, da ti spolni ud uplahne med daljso predigro ter da potem ni nic. Med samozadovoljevanjem pa je vse v redu. To ocitno pomeni, da tvoje dekle prav nic ne ukrepa ob tem, prav nic te ne vzburja, se te ne dotika? Ocitno ji tvoja kasnejsa nemoc kar ugaja. Mislim, da ni s tabo nic narobe, mnogim moskim spolni ud med predigro uplahne, ker pac zanje ni tako vzburljiva. Potem jim k erekciji pomaga pac partnerica. Toda tvoja meni, da je spolnost, kakrsno imata, kar v redu?

Sicer se manjsi nasvet: ce stvari niso taksne, kot sem opisala, in potrebujeta le malo vec vaje, si lahko, ce ostane noznica kljub daljsi predigri povsem suha, pomagata s posebnim lubrikantom (posebno vlazilno kremo – ni vsaka v te namene, ker tiste na bazi olja ostanejo na stenah noznice!), ki se kupi v lekarni (npr. Johnson & Johnson lubrikant).

Sicer pa preberi se odgovor Maje v forumu Orgazem – morda bos v tisti knjigi nasel kaksen vzrok dekletovega strahu ali odklanjanja spolnosti (ter obcasnih bolecin).

nauci se pisati, miha

Nič se ne sekiraj, ker ni nič narobe.

Ali si z deklico vzameta dovolj časa? Zakaj je ne bi naučil, da bi se igrala s tvojim junakom, malo s prsti, malo z usti? Zakaj ti ona ne bi pokazala, kako se igra sama s sabo? Kje pa piše, da se vsak odnos mora končati s penetracijo?
Po mojem rabita le več časa, predvsem pa volje po eksperimentiranju z lastnim in partnerjevim telesom…

New Report

Close