Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? pregled za kontaktne leče v mestni optiki

pregled za kontaktne leče v mestni optiki

Ali ima kdo izkušnje s pregledom za nošenje kontaktnih leč pri Mestni optiki? So strokovni in profesionalni?

lp

Jz sem bila pred kakim letom in pol…meni so se zdeli korektni …je pa res, da imam že od prej očala in leče, tako da tople vode ravno nismo odkrivali 🙂

Jaz pa nisem bila tako zadovoljna. Čudno mi je že bilo to, da nisem mogla izvedeti priimka zdravnika (en iz LJ so rekli) – na pregledu sem bila namreč v MB.

Pregled je potekal zelo hitro – dve ogledalci za vsako oko, “vidite dobro?”, in potem obe skupaj. Ko sem vprašala, če se mi je dioptria spremenila, je rekel: “Ja kako pa naj vem, kako ste imeli prej?” (bi ti povedala, če bi vprašal…).

Dekleti v prodajalni tudi pri izbiri očal nista bili pretirano v pomoč. Do zdaj sem bila navajena, da je optik že ko te je pogledal presodil, kakšna očala bi ti pristajala, potem predlagal, komentiral… Ti dve pa nič. Dvoje okvirjev sta mi dali v roke, nič rekli ko sem pomerjala, nato sem si “izborila” da sem jih pomerila še nekaj. Nobenega nasveta…. Eh, razočarana sem bila.

New Report

Close