Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Pregled kaplje krvi, paraziti v krvi in zakisanost

Pregled kaplje krvi, paraziti v krvi in zakisanost

Pozdravljeni!

Pred kratkim sem bila na pregledu kaplje krvi pod mikroskopom. Gospa, ki jo izvaja, je zdravstvena delavka, ki naj bi se v Rusiji specializirala za parazitologijo. V moji kaplji krvi je odkrila številne parazite, ki naj bi dodobra načeli moje eritrocite, tudi sicer pa naj bi kri kazala na močno zakisanost organizma. Po mnenju izvajalke pregleda, gre mojo utrujenost, nizek feritin itd. pripisati prav parazitom in zakisanosti. Takšno stanje po njenem botruje tudi temu, da noben prehranski dodatek, npr. dodatki železa, do krvi niti ne pride, saj ta ni v stanju, da bi se sploh lahko obnavljala.

Za terapijo mi je predpisala antiparazitni program GELMOSTOP, za razkisanje pa GINKO BILOBA. Zanima me, kaj menite o omenjeni metodi in ali morda poznate program gelmostop, ki zajema širok spekter zeliščnih zdravil, ki naj bi popolnoma odpravili parazite.

Prav tako me zanim, kaj menite o jemanju ginka biloba in ali ima ta lahko kakšne negativne učinke na zdravje.

Hvala za odgovor in prisrčen pozdrav,
barokistka

Spoštovani!

Omenjene protiparazitske metode žel ne poznam, saj v ordinaciji uporabljamo druge preparate.
Predlagam, da o vsem bolj natančno izprašate terapevta, ki vam je omenjen način predlagal.

Lep pozdrav!

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close