Najdi forum

imam tedne, ko grem vsak na veliko potrebo in nimam težav. se pa pojavijo dnevi, ko postanem zaprta in to lahko traja več dni. počutim se zelo nelagodno in moram potem poseči po senna čaju. ali ima kdo kakšne predloge, kaj jesti, narediti, da bo prebava vedno točna in da ne bo prišlo do zaprtja? jem dovolj vlaknin in pijem tudi več kot dovolj

_________________________________________ The problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. In real life, the Prince goes off with the wrong Princess.

Probaj še s kakšnim Molkosanom ali pa Psyllioxom – kot pomagalo k dobri prebavi. Si ziher da poješ dovolj vlaknin? Poskusi še skakšnimi otrobi, ki jih daš v jogurt.

Mene spravijo v pogon kiviji.
Jaz imam probleme na dopustu … in sem začela prakticirat tako, da prvi, drugi dan uživam čim več tekočine, jogurt, in čim manj “trde” oziroma “suhe” hrane, še najmanj kak kruh in sir. Ko enkrat prebava steče, potem lahko jem normalno. Mogoče bi tudi ti takoj prvi dan, ko ne greš ob običajni uri kakat, že uvedla prehrano, ki velja za lahko prebavljivo oz. da ti pospeši prebavo (pač tisto, kar tebi pomaga). In takrat se izogibaš temu, kar zapira oz. je suho (tole glede suhega ne vem, ali je čisto moj subjektivni občutek, ampak jaz recimo ne bi mogla kruha, pice, nekaterih vrst krompirja, žgancev in podobnega …).

poskusi detox smart, dobro pospešuje metabolizem.

New Report

Close