Najdi forum

Morda se bo nekaterim zdel čuden post, vendar če nisi bil nikdar v tem, potem tega tudi ne moreš razumeti.

In tako se je zgodilo tudi meni. Ker sva s partnerjem zaradi službe zelo malo skupaj (ne živima skupaj), je naneslo, da sem spoznala fanta, ki mi je tako lepo ‘pihal na dušo’ in me čisto prevzel. Vsak prosti časa sva preživela skupaj, kljub temu, da ima tudi on punco. Vendar dlje od poljubov nisva šla.. Ker sem pa ugotovila, da tako ne gre več, ker nimam namena pustiti sedanjega partnerja, sva se odločila, da prekineva stike. In sedaj je nastopil ‘problem’. Meni je tako prekleto dolgčas po ljubimcu..

Kako je vam uspelo prekiniti takšno razmerje? Kako ste ‘preboleli’ ljubimce? Kaj storiti..

Uživajte v cvetju!

šla bi do konca, zagotovo bi prekinila, če ne z njim pa z drugim.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

če bi šla do konca bi bilo še težje, prebolela ga boš ko boš spoznala kakšnega tretjega ampak tapravega. ker s tem tvojim sedaj je čist premalo.

Živjo Mojčika!

Življenje prinaša vedno nove in nove izzive in težave….
Zelo pogosto so ljudje osamljeni, njihovi partnerji jih zanemarjajo ali pa tudi ne in rezultat so ljubimci in ljubice….

Jaz menim takole; dokler časa se ti življenski ritem ne bo spremenil in boš vstrajala v razmerju s svojim sedanjim partnerjem (s katerim praviš da nisi veliko skupaj) bo težko. Čeprav si ne priznamo….ženske potrebujemo pozornost, kot puščava vodo….in tako boš tudi ti potrebovala in hrepenela po ljubimcu.

Ko pa boš ušla iz začaranega kroga in našla novega partnerja ….bo hrepenenje zamrlo

lp Sheron

New Report

Close