Praznovanje 2. rojstnega dne-NA POMOČ
poglej tule:
Malce bližje kot Ljubljana – prostor na Škofljici, kjer lahko praznujete:-))
Kaj pa kakšno kosilo v gostilni ki imajo igralno sobo. Da rezarviraš malo okrasiš z baloni in bo čisto ok. Ker za g-rega so otroci še premajhni.
Pa še moja izkušnja. Tudi midva sva imela prijatelje ki imamo pribljižno otroke iste starosti in smo se tudi vabili med seboj in sva tudi midva želela da so otroci med seboj prijatelji. Slika danes ko sta moja otroka stara 6 in 8 let. Za rojstni dan povabita SVOJE prijatelje to pa so prijatelji iz šole oziroma vrtca in ne NAJINI prijatelji.
Hvala za nasvete punce,
tbb se čist strinjam s teboj, vendar pri dveh letih otrok šele začenja zbirati prijatelje oz. se jih bolje zavedati in jaz kot starš mu lahko pokažem eno možnost oz. pot do prijateljstva, kaj bo pa izbrala je pa čisto njena stvar in okus, samo otrok pri dveh letih mislim da še ni zmožen tega, in vsako obdobje skoraj prinese svoj krog prijateljev.
lp
Klara2
Ja razumem vendar zgoraj si napisala, da želite. da so otroci navajeni drug na drugega že od malih nog. Tudi mi smo to hoteli vendar čas je pokazal da temu ne bo tako in šeenkrat povdarjam da sta si moja otroka izbrala svoje prijatelje in to niso otroci od najinih prijateljev zanimivo.
Saj se družijo če smo skupaj vendar to ni to.
Je pa res da prve tri štiri leta starši vabimo prijatelje in njihove otroke kasnje pa ptroci sami povedo koga ćelijo.
MARJANAG povem ti moje izkušnje.
Pri 5 ih letih starši pripeljejo otroke in jih pridejo iskat. Mogoče ostanejo še par minut ko ponudiš torto in pijačo.
Otroci pri teh letih ne potrebujejo staršev zraven. In konec koncev če bi hotela biti prisotna na vseh rojstnih dnevih kamor je otrok vabljen v sobotah ne bi delala čisto nič drugega.
Za tistih par uric grem raje na čvek k prijateljici ali pa na sprehod.
Pa še nekaj. Prvič je mogoče praznovanje nekje drugje zanimivo in vauuu, če se pa to ponovi 14x na leto je pa živ dolgčas.
Je dosti bolj zanimivo doma. Malo igre, smeha, kakšen primeren filmček da se malo umirijo in to je to. Ker vsak dom je drugačen in zanimiv. “že zopet Atlantis” ni vredu odgovor otroka ki je povabljen na praznovanje.