Najdi forum

Pralne krpice za ritko

Zdravo!
Pričakujem drugega otroka in sem v polni pripravljenosti. zdaj me čakajo še nakupi pleničk in santetnega materiala. sem pa v 34 tednu¨.
pri prvem otroku sem si sama izdelala gazice iz nekaj metrske kupljene v lekarni in z njimi umivala malo ritko. ker pa te gazice niso bile zarobljene so s časoma razpadle in popolnoma izgubile obliko.

menda obstajajo krpice v ta namen iz povsem enakega materiala kot so terta plenice le da so manjše, cca 20x20cm. Ker so iz takega materiala bi jih lahko prala na 90°C in bi blo super!

če katera ve kje se dobijo take krpice bi bila ZELO VESELA In HVALEŽNA za informacijo!

lp ŠeEden

Jaz sem jih videla v DM. Sama pa sem dobila od prijateljice ogromno tetra plenic, tako da sem si jih kar razrezala en velik kup.

LP, valentina

Vem da jih imajo tudi v Leclercu… cena pa ne vem, mislim da je 6 krpic cca 800 sit… ne bit huda ce niso tocni podatji o ceni:)
Jaz jih uporabljam ze 17 mesecev za svojeka hlackona in moram rect da so se vedno iste kot tisti dan ko sem jih kupila. Sem si pa kupila ene 4 paketke, da je bil mir:)

Dobiš jih tudi v Baby centru (saom tako kot vse ostalo, so tudi krpice tu dražje kot drugod). Sicer pa mislim, da jih lahko dobiš tudi v Tosami, DM, Leclercu, …

DM, Baby Center, tovarniška trgovina Tosama (Vir pri Domžalah) in verjetno še kje.

so pa od Kobacaja, jaz sem jih vidla v Tosami v Domžalah, v baby centru in v DM

Tudi v Mullerju jih dobiš.

Imenujejo pa se “bombažne krpice”.

Ja precej draga zadeva v DM. Če se ne motim štiri male pleničke so bile okoli 1000 sit.

Uporabno je tudi marsikaj drugega. Razrezane večje plenice, moški robci (ker so velikokrat ceneje 12 kom – 1000 sit), vata,…

Lp, Ela S

New Report

Close