Poželenje
Pozdravljeni
Mogoče se vam bo zdel moj problem nepomemben, mogoče tudi v resnici je, ampak kakšen dober nasvet bi mi resnično prav prišel.
Stara sem 31 let, imam družino, dva otroka, moža, s katerim sem srečna.
Zadnje čase pa se mi dogaja, da me neznansko privlači moj direktor, ki je kar precej starejši od mene (52 let). Tudi on ni ravnodušen do mene, kar mi je sam priznal in povzročil to neznosno zbeganost v meni oziroma strašno poželenje. Moj prvi odziv, ko mi je priznal, da veliko misli name, je bil popolnima odklonilen.
Verjetno bi bila najina veza, če bi do nje prišlo zelo diskretna, saj imava oba družino. Problem je v tem, ker ne vem ali to znese v življenju, ker do sedaj mojega partnerja še nisem prevarala. Sedaj pa že par tednov razmišljam samo o tem, da bi samo enkrat…. !!!
Prosim nasvet !
Hvala !
Sama imam podobne izkušnje. Moj mož mi ni posvečal dovolj pozornosti, sama sem zelo zahteven človek na področju čustev, zato sem kar nekaj časa živela v svetu svoje domišljije in pogovorov s svojim sodelavcem. Najprej sama sebe vprašaj, kaj želiš, kako bo to vplivalo na tvoje življenje. Jaz sem ostala pri domišljiji. Kljub temu, da moj mož ni popoln, sem se zavestno odločila, da ne grem dalje s svojimi igricami, ker lahko preveč izgubim. Moja simpatija ostaja, ko pomislim nanj, mi postane toplo pri srcu. A vseeno vem, da nisem razrušila dveh družin, četudi me ščemi med nogami… Na nesreči svoje in njegove družine pa jaz nikoli ne bi mogla biti srečna… … … … … …
Sedaj imam drugo službo, nimava več vsakodnevnih stikov, še vedno čakam, da me kdaj pokliče in si še vedno mislim, da bognedaj, da bi kdo drug izvedel, še posebej ne mož, ki mi ne bi nikoli odpustil.
BO PA VEDNO SIMPATIJA MOJIH TRIDESETIH LET; moja sladka skrivnost, moj sončni žarek, ki mi pomaga vzdržati naprej, kadar mi je najbolj hudo in kadar sem najbolj sama.
Kajti pri človeku, ki ti je všeč, imaš sigurno neko stvar, ki te vleče k njemu kot magnet. Pri meni to ni postava, osebnost, oči, ampak njegov žametni glas, ki mi je s svojim tonom in vsebino polepšal prenekateri težak dan…
Vse to ostaja v meni, v moji duši in v mojih sanjah, včasih tudi fantazijah. S tem ne škodim nikomur. Imam majhne otroke, katerim želim najboljše, imam moža, ki ni idealen, a vseeno vem, da me ljubi… četudi mi kdaj tega ne pokaže…
PREMISLI !!! !!! !!! IN PRETEHTAJ, nato pa se odloči, tako kot sem se morala jaz. Vsega pa ne moreš imeti, zato se odloči, kaj ti je pomembnejše!
P A S R E Č N O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PeLija
Moj nasvet je, da se nikakor, pod nobenim pogojem ne spuščaš v kaj takega. Zakaj? Prvič, to je tvoj direktor, kar pomeni, da sedaj, ko je vse v fantaziji in si oba želita eden drugega, se med vama seveda ustvarja kemija, ki sprošča prijetno, intimno ozračje. Popolnoma mogoče se ti zdi, da bi lahko pač enkrat poskusila in šla dalje, brez problemov, brez bad feelingov.
Samo to je žal utopija, tega ni, situacija se bo definitivno zapletla, z ene ali druge strani. Verjemi, vem da je težko, samo se ne izplača. Ker gre pa za tvojega direktorja, pa je situacija delikatna do te mere, da ti lahko samo rečem… GET OVER IT!!! Sanjari, fantaziraj, samo ne zakompliciraj si življenja, službe, vsega. V resnici gotovo ne bi bilo tako lepo, kot si sedaj domišljaš, zato se lepo umiri…dvakrat globoko vdihni in se izogni temu.
Če je nuja po novem tako huda, si raje poišči nov objekt poželenja, da ne spravljaš ob družinskem življenju na kocko še poslovnega.
LP
Enkrat ni nobenkrat… Torej zagotovo ne bo ostalo pri “samo enkrat”.
Si pripravljena zavreči dosedanjo vezo (v kateri praviš da si srečna) zaradi enega hopa-cupa?
Če mene vprašaš: nikar. Tudi če tvoji ne bodo nikoli izvedeli, boš ti tista ki ne bo več mirno spala. Razen če si povsem brez zadržkov (kar pa nisi, sicer bi stvar že naredila brez da bi mi tukaj to vedeli).
Kakorkoli se odločiš, naj ti bo srečno!
Se strinjam z vsem zgoraj napisanim.
Pocakaj, da te bo minilo, ker te tako slej kot prej bi, cetudi bi se spustila v afero, ker saj ves, da je hrepenenje in zelja najvecja, ko ni dosegljivo, potem se pa pocasi navadis, tako kot si se svojega moza. druzine pa ni vredno izgubiti!!!!!!!!!
Lep pozdrav!
Kaja
se ti ne zdi, da bi se lahko pri svojih letih že spravila skupaj in poštimala svojih hormonov?!
“že par tednov razmišljam, da bi samo enkrat”… NIKOLI in to NIKOLI ni samo enkrat!!! mislim pa kaj si v srednji šoli ali kaj? in mislim, da tudi če bi bilo samo enkrat, tvoj mož ne bi šel iz tega neprizadet…
družino imaš ženska no… moža, otroke… DOM!!!
pa kaj vam je ljudje… kam gre ta svet…
Ja, hvala za nasvete !
Opazila sem, da ste vsi napisali tako, kot da je logična posledica tega, da bom moža prevarala, da izgubim družino. V mislih sem pa imela nekaj, kar bi za vedno ostalo moja skrivnost in tudi na misel mi ne pride, da bi ogrožala svojo družino, oziroma jo celo izgubila, pa tudi službe ne bi rada ogrozila!
Res je, da še nisem skočila čez plot, ampak nekaj mojih prijateljic-znank pa to počnejo leta in leta in to nekaznovano……..pa sem si tudi jaz mislila nekaj privoščit…..
A to potlej ostane kot en pečat za celo življenje, a si potlej nekako drugačen ??
lp S.
Santina..od pomladi te očitno kar precej razganja, ampak nikar z direktorjem…Poznam občutek, ko te mika še kje drugje se naužiti ljubezenskih opojev pa vendar ostane to le prijetna fantazija. Meni se bolj zdi, da je problem v tvoji zvezi z možem. Poskušaj zopet zanetiti ogenj v vajini zvezi, vzemita si čas le zase, kakšen vikend brez otrok…Lahko pa se seveda pridružiš kopici navidezno srečnih zakoncev, ki BTW obdelujejo še tuje vrtičke in se delajo, da vse štima…
(ne me cenzurirat)
Draga Santina, ti si definitivno frajerka! Pri tej zgodbi, ko jo pogledaš od zunaj je kronana budala tvoj direktor. Bolj ga boš “dol dajala”, bolj ti bo z roke jedel. :-))))))))))))))))))))))))))
Nikoli in nikdar se nadrejeni ne sme posexat s podrejenim, ker se tisti hip vlogi zamenjata! A, sva se razumela Santina?
Če si dobr’ zvita boš po :-)) aktu :-)) ti direktorica. To je definitivno. Jaz sem tudi direktor. pa se svojih bab ne bi dotaknil niti s palico (leseno!!!)
:-)))))))))))), Pa se do solz nasmejimo, kvantamo, etc, samo intimnosti pa niti v sanjah (z morami ali brez).
Če pa tebi paše ga ruk’n , da še mu bo bliskal se sto let. Ker pridobila boš samo ti!
Ta je res budala, dost si upa !!!
JOHANUS
100 let že nisem nič napisala na forum :)))
Poslušaj svoje srce in dobro premisli.
Lahko je na forumu kokodakat: naredi to, ne naredi tega! Konec koncev pa se boš samo ti odločila, samo ti boš (če boš) doživela, samo ti boš imela spomine, samo ti se boš (ali pa ne) obsojala, samo ti boš nosila posledice.
Vem, nekomu moreš na nek način zaupati, ampak, odgovora ne išči na forumih! Če preveč bereš te zadeve, počasi dobiš občutek kot da si največja spaka na svetu, ko takole kdaj pa kdaj SAMO pomisliš na kakšno osebo, s katero ne nosita skupnih rink.
Ti si svoj svet in ne poslušaj, ko ti nekdo reče: doma imaš vse, presneta pokvarjenka in bla bla – kako pa ve, da imaš? Dej noooo…
Moje besede ne razumi niti kot daj, niti kot ne daj!
Ni mi jasno kako te lahko privlači tako star dedec? Mogoče je naredil nate vtis za direktorsko mizo in v obleki s kravato? Saj ne rečem, da so tisti preko pedeset za staro šaro so pa definitivno primerni za ženske svojih let. Ti še vsa mlada on, ko odloži hlače in srajco pa ovenel, mišice nimajo več tonusa, vrat se že na zunaj vidi, da je zguban, v ustih polno rumenih zob ali pa mostičkov…Moraš pač biti nekaj posebnega, da te privlačijo starine.
Klarisa, dobr napisano!
Sama boš živela z vsem, kar boš počela. Poznam ženske, starejše od mene, ki so mi vedno svetovale, naj izkoristim dan…žal jim je, da v mlajših letih niso dol dale tistih, ki bi jih lahko…za vsakega jim je žal. Baje se sedaj nimajo česa spominjat:))))
Tolk svetohlinstva, kot ga je tukaj gor, pa tud že ni več normalno. Saj, če ne bi živela z odprtimi očmi in ušesi, pol bi še kaj dala na tele nasvete…tako pa – Santina – če hočeš bit direktorca, se ga podstopi! Tip res očitno razmišljanje takole spomladi s tavelke glave preklopi na tamalo…moj frend je tud direktor in rad mal poskoči naokoli, ampak eno načelo ima. S sodelavko nikoli! Ampak ti le pridobiš lahko. Če boš pametna.
Drugač res lahko še kaj izgubiš.