Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza pozdravček, nasmešek, budnica

pozdravček, nasmešek, budnica

vsem skupaj. Kako ste kaj mulci in mulke? Vreme se je malce sfižilo, ampak volje smo pa še vseeno dobre, kajne? Le malo lenčkani smo za tipkanje. Pa dajmo povedati kakšno ali dve kakšni.
Jaz grem jutri k Domančiču v Kranjsko Goro. To bo prvič, tako da se že veselim vtisov. Pa še po Kranjski z okolico bom kolovratila. Uživala.
Drugače sem pa kar prešerne volje. Zna biti posledica desetke na faksu (stari grehi), pa svežega vremena brez sopare, pa … Pa seveda stiki z vami – nekaterimi – mi ogromno pomenijo. Prav dvigne duha.
No pa kar razpišite se.

Haj,
En prov lep pozdrav. Super da odhajas k Domančiču. Jaz sem bila tam na štirih terapijah, tako da sva nekako zaključila. Resnično mi je zelo koristil, vsaj kar se tiče psihičnega stanja pa tudi fizičnega. Lepo da nadajljujes s studijem. Meni se je po diganozi, ravno pred prvim zagonom sem se spravila pripravljat seminar na podiplomskem studiju, potem pa mi je vse nekako padlo v vodo, v bistvu pa mi ta smer niti ne disi. Sem oseba, ki rabim ogromno motivacije in vedrega duha. Na FF sem imela sreco ker sem studirala na smereh, kjer so mi profesorji popolnoma ustrezali, saj so bili zanimivi in predvsem človeški.
Pri Domačiču, da ne boš presenečena, včasih prijavi kakšno tako pacientu, da se mu vsi v dvorani smejijo, vendar to je del terapiji, saj se človek sooča z vsakdanjimi neumnostmi s katereimi se ukvarjamo. Tudi ta del je zanimiv, zato ne bodi občutljiva, če bo kaj letelo tudi nate. Sama imam kdaj ekstremno pričesko in je Domančič prijavil, da jaz sploh ne rabim njega za terapijo temveč svojega frizerja pa je ok. Je pa res, da sem se z novo firzuro resnično počutila zadovoljno in ok. Naj te nikar ne obremenjuje čakanje kajti tudi ta del si lahko po svoje razložiš kot nekaj pozitivnega. Nauči te strpnosti in dejstva, kdor čaka dočaka.
Lep pozdrav vsem formovcem, redno spremljam to stran in sem prav vesela vsakega vasega sestavka. Z vami si bodrim voljo in moč.

Zdravo!

m* tudi jaz ti želim čimlepše in dobrih sadu polne dneve na terepiji.

Jaz imam za sabo nekaj groznih dni, ki jih res ne bi želela ponoviti. Bilo je noro. Zadnji dve noči nisem nič spala. Zato sem se zakopala v drobno ustvarjanje (slikanje na steklo). Tako vsaj malo hitreje minejo dolge ure, malo pozabim na težave in turobne misli. Škoda, da se sem ne da pripeti slikic, bi dodala mojo sliko včeraj ustvarjenega sončnega zahoda. Morda bi komu s tem polepšala dan.

Lepo se imejte……..
LP. P.

Hej! Evo še mene, mulca.

Najprej čestitam za desetko. To je pa res razlog za veselje! Jaz se mam tud še neki takih in podobnih grehov za pokesat…

Ko prideš nazaj, glej da rečeš kako o tem, kako je blo. Predvsem tvoji občutki in počutje, tako kot je ANJA opisala svoje.

Pika, sočustvujem s tabo, res. Po drugi strani se pa kr mal bojim, ker mene tud mravljinčki, krč(k)i in podobne tegobice nič ne zapustijo, zdaj bi bil pa že čas. A si že povedala, kako je blo pri nevrologu? Nikjer nisem zasledil. Lepo, da maš hobi, ki te veseli. Meni tudi moj pomaga, da vsaj malo pozabim, je pa res, da meni časa primanjkuje, ker zaenkrat še lahko veliko delam.

Si mi pa dala eno idejo. Vem, da ste se komaj navadili tega foruma, pa vendar. Imam prostor (strežnik, domena) postavit en forum, malo bolj razvejan in dodelan, kjer bi bilo mogoče pošiljati zasebna sporočila, uploadat slike, imeti avatar (osebno slikco), smajlije vseh vrst, pa še sporočila, v katerih so aktualni odgovori, so vedno na vrhu. Recimo, kot so tile:

http://mdm.zrcalo.si/forum/index.php
http://tabla.xenya.si

Vključil bi recimo tudi rubriko za otroke obolelih, pa še kake predloge bi sprejemal. Kaj pravite? To bi šlo v roku kakega meseca, če bo zanimanje.

LP, Damjan

Damjan, takšen forum bi bil bomba, edini problem je, da smo oboleli za MS v Sloveniji zgleda bolj leni za pisanje pa malo nas je. Včasih se cel dan pojavi komaj kakšno novo sporočilo. Če že, potem bi bilo potrebno napraviti veliko reklamo za ta nov forum in da bi ljudje prišli gor iz ostalih MS forumov.

LP, B.

Zdravo Pika,

si me potolažila. Zadnje dni se počutim kriminalno pa nisem vedel če je zagon ali vreme ali padec vrednosti točk mojih vzajemnih skladov. Stavim na vreme. Sigurno bo ob boljšem vremenu tudi počutje boljše.

Nocoj sem tudi jaz imel hudo noč. Glava me je bolela kot že dolgo ne. Potem sem prišel v službo in na Kliku ugotovil, da mi je z računa izginilo skoraj 30.000 SIT. Krivo je bilo plačevanje položnic na pošti. Sicer sem spesnil pritožbo a,…. Bomo videli. Če ne bo šlo, bom še povprašal na društvu za zaščito pravic potrošnikov če imam kakšne šanse, da pridem do odtegnjenega denarja. Pa ravno zdaj imam smolo z denarjem, ko bo plača dosti manjša (invalidnost). September res ni moj mesec (tudi po lastni neumnosti), čeprav je bilo v Funtani zelo lepo. Pika, se spomniš, kako si skeptično gledala na letovanje v Funtani, pa se je vse dobro izteklo.

Z željo na boljše počutje za vse nas se poslavljam, B.

Kva je zdej, kako ste kej.m* lepo da se trudis nas vse skup drzat skp, ker mislm tut jst da se premal oz. jst se se sploh nisem, razn z 2mi druzili:Res pa je da je vse tezko dobit na kup ker nekateri delamo drugi solo, tretji otroke merkajo, no ja upam da bo.

Lep pozdrav Smrk

Saj važno je le to, da se vsak dobro počuti. Enim je dovolj le branje naših pisarij. Kak dan je tudi meni že to dovolj.
Smrk, res lahko organiziramo kako pijačko.

m*, jaz sem za.

m* lahk, sam povej eventuelen dan, da si vsi zrihtamo prosto, kajne kajne??

lp Smrk

Predlagam več možnosti: četrtek, petek sobota, nedelja. Med tednom popoldne – služba. Za konec tedna pa lahko tudi dopoldne.
Še drugi predlogi naj padejo.

Če bo v četrtek, pridem tudi jaz. Ampak naj to ne vpliva na odločitev ostalih, še bodo priložnosti.

LP, Damjan

Četrtek bi bilo boljše že zato, ker marsikdo za konec tedna kam odhiti …
Poleg časovne določajmo, odločajmo … še lokacijsko koordinato.

Večini nam verjetno ustreza popoldne, meni recimo pozno popoldne.

Lokacija: nekje, kjer se da parkirat ;). Jaz glede tega ne poznam LJ, tako da drugi povejte.

LP, Damjan

Kljub temu, da sem napisal, da sem za me žal ne bo. Kaj hočeš službene obveznosti ravno ta konec tedna. Pa drugič. Lepo se imejte, pa lep pozdrav.

Čeprav napisal, da sem za, me žal ne bo. Kaj hočeš službene obveznosti pač. Pa ravno ta teden. Bo že, pa drugič. Lepo se imejte , pa lep pozdrav.

Čeprav napisal, da sem za, me žal ne bo. Kaj hočeš službene obveznosti pač. Pa ravno ta teden. Bo že, pa drugič. Lepo se imejte , pa lep pozdrav.

Čeprav napisal, da sem za, me žal ne bo. Kaj hočeš službene obveznosti pač. Pa ravno ta teden. Bo že, pa drugič. Lepo se imejte in lep pozdrav.

Se opravičujem – se zgodi.

m* zdi se mi da imas mojo tel, pa me pok.ce se boste kaj zmenili, jaz bi si ze nekako zrihtal prosto. lp

New Report

Close