Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Partnerska in družinska posvetovalnica Pozdrav novemu moderatorju na forumu

Pozdrav novemu moderatorju na forumu

Želim vam prenesti dobro novico, da se je za sodelovanje na forumu odločil doktorski kandidat zakonske in družinske terapije iz Družinskega inštituta Zaupanje iz Sevnice.
Predstavljam vam novega sodelavca na forumu, to je Damijan Ganc, ki je zaključil magistrski študij zakonske in družinske terapije (ZDT) in pripravlja doktorat s področja ZDT. S tem krepimo strokovno bazo, človeški potencial in regijsko pokritost centrov, kamor se lahko obrnete po pomoč.

Damjan Ganc ima izkušnje z individualnimi, zakonskimi in družinskimi terapijami, je voditelj terapevtskih skupin, delavnic za pare in tudi voditelj v šoli za starše.

Nanj se lahko obrnete z različnimi vprašanji, še posebej s temami s področja starševstva, dilemami kot ločeni oče ali različnimi vprašanji o navezanosti.

Damijan,
dobrodošli v ekipi strokovnjakov na Med.Over.Net in vabljeni, da še sami poveste kaj o sebi. 🙂

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Pozdravljeni uporabniki/uporabnice in bralke/bralci foruma!

Najprej bi se rad Andreji in Edinu zahvalil za prijazen sprejem med moderatorje foruma.
Rad bi se na kratko predstavil, da tako vzpostavim prvi stik z vsemi, ki na forumu iščete nasvete, odzive, usmeritve ipd.

Sem Damijan Ganc, po izobrazbi doktorski kandidat ZDT, po poklicu pa zakonski in družinski terapevt. Svoje terapevtske izkušnje sem začel nabirati kot stažist na Frančiškanskem družinskem inštitutu, nadaljeval na Družinskem centru Stik, od jeseni 2009 pa kot vodja Družinskega inštituta Zaupanje izvajam individualne, partnerske ter družinske terapije v Sevnici in novoustanovljeni enoti v Ljubljani.

V preteklih štirih letih sem imel možnost opraviti preko 1.200 ur neposrednega terapevtskega dela z ljudmi v različnih medosebnih stiskah in moram reči, da v svojem delu vse bolj uživam, saj se srečujem s številnimi izzivi (te moraš imeti pri našem delu rad!) in se od ljudi, s katerimi se srečujem, zares veliko naučim. Pravzaprav ugotavljam, da je najboljše zagotovilo, da si v ljudeh pustil sled, prav to, da si se tudi sam ob njih spremenil.

Tudi sodelovanje na forumu jemljem kot nov izziv za osebno rast in za pridobivanje novih izkušenj. Z veseljem bom delil svoje že pridobljene izkušnje, predvsem s področja starševstva in upam, da bodo moji odgovori vsaj nekaterim v pomoč. Trudil se bom dajati strokovne, izzivalne in predvsem iskrene odzive, vsak pa naj iz njih vzame tisto, kar mu bo v pomoč.

Veselim se sodelovanja na forumu in vas lepo pozdravljam!

Damijan

Damijan Ganc, zakonski in družinski terapevt Terapije v Ljubljani: Gsm: 041/77-22-45 Terapije v Sevnici: Tel: 07/81-41-056 Družinski inštitut Zaupanje http://www.zaupanje.net E-pošta: [email protected]

New Report

Close