mojemu bivšemu, ki sledi vsakemu mojemu postu na med.over.net!

Ha ha, punce pazite, kaj pišete, da še vam ne sledijo slučajno 🙂)))))))). Jaz sem včeraj na mediaciji izvedela, da je moj bivši to ves čas počel. Ampak mu ni potegnilo, da če bi ne želela razkriti svojega imena, ne bi imela takšnega nika 🙂))))))))))))))))))))))) Nekaterim pač ne potegne 🙂))))))))

Pozdrav torej DB! Hej, pa jaz ne bom iskala tvojih postov. Tisto, kar sem od tebe in o tebi hotela zvedet, sem zvedela v času najine veze. In bilo mi je dovolj, celo preveč, zato sem šla. Sem mislila, da veš…No, saj zdaj veš 😉

….moj bivši naj kar sledi; naj pa še prebere kaj pametnega. 🙂))
Neva, kaj češ……….obstajajo dobri, pametni očetje in slabiči – teh, zadnjih pa je, na žalost otrok, preveč.

Đizus, a ti ga še vedno nisi dala ad acta?????????
Že leta sledim tvoji zgodbi in ker se zadnje čase nisi oglašala, sem mislila, da si končno res “osvobojena”, pa izgleda, da ne znaš reševati traum iz preteklosti…
Jaz se še spomnim ne na mojega bivšega, kaj šele da bi mu preko mona pisala “zakaj sem šla”.

Res, svašta p…. rodi.

Ja, samo para neče 🙂)))))))

Bi ga z največjim veseljem dala adacta, pa ne morem, ker ni mira. Zdaj sem za voljo otroka, dala vlogo za mediacijo, da se še zadnjič pokusim v miru vse rešit za voljo otroka. Ampak mislim,da itak ne bo šlo, ker ima on predispozicionirano sodišče, tako da…

Si še pa mislit ne moreš, kako zelo bi mi pasalo, da bi ga lahko končno dala v “pase” 🙂. Sploh zato, ker se mi res ne da ukvarjat z njegovimi zpadi. Pa sploh, ko je že tolk žensk menjal, bi si človek mislil, da bo tale zadnja končno preusmerila njegove misli. Pa očitno tudi tejle ne uspe…A se bo že našla končno ena, ki ji bo uspelo?

Pa še mimogrede: “že leta” slediš moji zgodbi? Zanimivo… 😉 mi laska 😀DDDD

Neva: “rešila” se ga boš ko bo sine star 15+ in bo sam odločal kako in kaj. Jaz imam že nekaj let mir pred svojim ex, ker dejansko nimava nič več kontakta. Tamali se sam iz njim menita, preživnina prihaja redno, tko da … nimam potrebe po kontaktu z njim. Mogoče se bova videla čez dve leti, ko bosta obe matirurali. 🙂) Ali pa čez nekaj let, ko bo prišel prvi vnuk. Ali pa nikoli … 🙂)

mimogrede: tudi prijatelji mjega ex (mogoče pa tudi on) so brali tale forum in moje pisanje.

Pred časom sem še sama sledila tvojim zapisom, kregarijami, zelo negativnem in nesramnem žigosanju vsega in vsakogar, ki ti je skušal vsaj malo odpreti oči in ti pokazati kje delaš napake, vsaj tiste, ki so bile vsem na očeh vidne iz tvojih zapisov.

Očitno si zelo trmasto bitje, saj res ne odnehaš, kljub bolezni? Berem na nekem drugem forumu (menda gre za isto NevoM) da si resno zbolela na ščitnici in da imaš resne težave s težo, počutjem, energijo?

Se ti ne zdi potem, pa res dovolj tega ukvarjanja z bivšimi in skrajnji čas, da se obrneš vase in poskrbiš zase?

Tudi sama sem zbolela za hipotiroidozo in zaenkrat mi gre dobro. Jemljem tudi jaz Euthyrox in sicer 50mg, izvidi po 3 mesecih so dobri, čutim že izboljšanje in počasno umiritev vseh simptomov. Naj te potolažim, da je prehod iz hipo v hiper pogost, in da je včasih potrebno kar nekaj časa, da se stanje stabilizira in ugotovite pravo dozo zdravila.

Kako pa kaj drugo razmerje? drugi otroček? vse odlično predvidevam?

Lepo bodi in drži se in se čimprej pozdravi, bivšega pa res resetiraj oz deletaj ga v svojem softwarju!

🙂))) Pa sem res zanimiva 🙂))))

Še nekdo anonimen, ki mi sledi 🙂)))))).

Saj mi ni za pojasnjevat (ker ge za anonimca, ne ker bi kaj skrivala). Lahko pa mi pišeš za zs, pa se lahko potem kaj dalje pogovorima 😉.

Bivšega pa nisem resetirala, ampak sem ga dala na stranski tir 🙂. Zdaj še samo on mene mora, pa bomo lepo živeli 🙂.

Zapisala sem le , da sem pred časom sledila tvojem pisanju, pa ne zarad tega ker bi mi bila strašno zanimiva ali pa da bi ti namenoma sledila. Sem le brala tvoje pisanje, tvoje poste, ki si jih odpirala in se čudila tvojim reakcijam, včasih sem ti tudi odgovorila, poskušala svetovat v tvojih dilemah, ki si jih imela z bivšim…

Ko sem ugotovila da si izredno negativno nastrojena do bivšega, kar je tudi marsikakšna druga, sem odnehala. Enostavno boš do ugotovitve da je bivši vendarle oče tvojega otroka, prišla prej ali slej in je to res čisto tvoja zasebna stvar.

V oči mi je padlo, da imaš težave s ščitnico, velike težave s težo in zdravjem nasploh. Zato sem zapisala da imam tudi jaz v kratkem ugotovljeno kronično slabo delujočo ščitnico in da mi gre res zelo hitro na bolje. Pa tudi jemljem Euthyrox, sicer pa 50mg 1x dnevno.

Zanimalo me je tudi kako je z drugim razmerjem in drugim otrokom, če je vse ok?

NevaM imaš zs.

Mene pa nekaj zanima. Zakaj se o zdravstvenem stanju nekaterih, razpravlja na forumu ED?

Ne razpravljam o nikakršnem zdravstvenem stanju nekaterih! Na isti strani, torej na MON, sem videla zapis NeveM, ki omenja, da ima težave s ščitnico, nato sem se spomnila cele njene ‘zgodbe’, ki sem jo prebirala na ED in ko sem zagledala eno njeno novejše sporočilo, sem se pač oglasila in omenila tudi to, da sem zasledila da ima zdravstvene težave.

NIč narobe, omenila sem tudi da imam sama težave s ščitnico, ki sem jih uspešno rešila, ravno danes sem bila pri zdravnici ki mi je potrdila, da smo končno našli pravo dozo zdravila, kar sicer predstavlja pri nekaterih večletne muke, da se stanje uredi…

Ne razpravljam o nikakršnem zdravstvenem stanju nekaterih! Na isti strani, torej na MON, sem videla zapis NeveM, ki omenja, da ima težave s ščitnico, nato sem se spomnila cele njene ‘zgodbe’, ki sem jo prebirala na ED in ko sem zagledala eno njeno novejše sporočilo, sem se pač oglasila in omenila tudi to, da sem zasledila da ima zdravstvene težave.

NIč narobe, omenila sem tudi da imam sama težave s ščitnico, ki sem jih uspešno rešila, ravno danes sem bila pri zdravnici ki mi je potrdila, da smo končno našli pravo dozo zdravila, kar sicer predstavlja pri nekaterih večletne muke, da se stanje uredi…[/quote]

ah dej no. ti si omenila, da imaš težave s ščitnico, pri Nevi si pa naštela vsaj tri konkretne težave, ki jih ima. ji privoščiš ali kaj? pa tudi sicer kaj te briga kako se ima ona in kaj vlačiš različne teme z drugih forumov sem? moramo vsi vedet, da ima te težave ali bi rada našla kompanjine ki ji bodo tako kot ji morda ti privoščili da ni čisto 100% srečna?

Joj 🙂. Tale brezčasna je pa res zvedava…in mogoče tudi vseveda, posledično seveda 🙂))).

Brezčasna, potencirala si moje težave, ali pa resnično tako površno prebrala moj post. Pojid še 1x brat, saj imaš očitno čas, pa boš videla, da ni tako hudo, sploh ne tako, da bi morala kar umret in bi potrebovala kakšno tolažbo …od tujih ljudi sploh 🙂.

katarina, hvala. Punca morda ne ve, da sem vsaj te njene navedene “težave” odpravila. 🙂.

Uživajte!

Blue, tebi sem pa odgovorila na zs.

Sem res bla ful presenečena, ko sem prebrala kar sem pač prebrala, nič nisem dodala, še manj odvzela, niti se zlagala…

Ker pa imam sama te iste težave, me prosim lepo poduči v moji nevednosti, kje za vraga vidiš tle škodoželjnost????!!!!!

Tako hitro si poštimala Neva? Bravo, čestitke! Jaz sem rabila leto dni.

http://med.over.net/forum5/read.php?402,6918748,6918748#msg-6918748

Ful hitro si se porihtala, ti si fenomen….pa tistih 30 kg viška si tudi sklestila v dveh mesecih?

Al samo nakladaš in si enkrat gor (polna sama sebe in prepotentna) in drugič dol (ko prosiš za virtualno podporo pri hujšanju…kje je takrat tvoja prepotentnost?)
Tle si se spravla na “pred časom”, ki ti ni hotela nič slabega.Te je pač kontaktirala, ker vsi, ki imamo težave s ščitnico, želimo čim več osebnih izkušenj in večinoma iščemo sami izhode iz težav.Tudi jaz sem se te spomnila iz foruma “hujšanje” in “ščitnice”, pa kaj? Če hočeš ostat anonimna zamenjaj nick. Če ga pa ne, se pa ne jajcaj in ne bodi preveč pametna.

🙂. Glejta frčafelci. O svojem zdravsteven stanju ne bom razpraljala na tem forumu, ker NI TEMU NAMENJEN. Verjetno razumeta, vidve velemunici, ne? Na tistem forumu sem pa bila, ko je bilo res breupno, ampak jaz grem strumno naprej, grem dol (juhuhuhu) in ker sem še nekaj stvari uvedla/ukinla v življenju, sem prišla do tega, da tistih stvari ni več. Ker pa vidim, da ste tolk “butaste”, da za slabo vzamete, ko vam nekod nenkaj pove, pa si pač same iščite rešitve za take in drugačen težave (no, saj zato se pa skrivate za brezznačajnimi neprijavljenimi niki). pa dragica, če si komaj začela z zdravili, se je zate pot šele začela 🙂))),nočem bit nesramna, ampak da ne boš po malo daljšem stažu pisala, da imaš iste težave, kot sem jih jaz imela še takrat. 🙂))) Ker namreč…sploh ne bi bila edina. Sploh, če še malo druge prispevke prebereš, ne smo mojih.

Neva, dej se odloč, zakaj tukaj kažeš fris totalno samozavestne, idealne ženske, in pri tem seveda totalno žaljive, nesramne; na sosednjem forumu pa tragično opisuješ obupno počutje, in se opisuješ kot tragično žrtev ščitnice?

Glej, že res, da nočeš o zdravju tukaj, pa čeprav menim, da je med nami precej ED, ki imamo tudi recimo težave s ščitnico in smo potem to dvoje povezali, zakaj pa ne?

Zakaj pa potem TI, ki itak nisi več ED pošiljaš privat sporočila (s to temo konkretno) bivšemu partnerju? Kakšne veze ima on z ED? Mar to ne sodi v rubriko: kako preboleti odvisnost od bivšega?

Katarina, ti se pa ne vmešavaj v vse in svašta, res ti tega ni treba, sporočilo, mnenje, odgovor je bil namenjen Nevi in ne tebi, ja? Tudi tvojo prefinjeno podjebavanje ni v stilu, mar ne, zakaj potem druge obsojaš? Sodiš po sebi? Ste mar vse tako alergične če se omenjajo kilogrami viška?

jutro. ti je neva odgovorila jasno in nedvoumno. ne rabim ti še jaz. 🙂

Tako je, Katarina, TI ne rabiš odgovarjat, ker te ni nihče nič vprašal, prav imaš….

Tako je, Katarina, TI ne rabiš odgovarjat, ker te ni nihče nič vprašal, prav imaš….[/quote]

že, ampak forum je pa JAVEN in odprt za vse. 🙂))

Res je, tako zate, kot zame in povezavo tega ali onega foruma, te ali one teme, tukaj je vse JAVNO, če je madam želela skriti svoje zdravstvene težave bi jih lahko obelodanila pod drugim nickom. Ne razumem, zakaj tega zdaj demantira tukaj? Piše mi, da sem butasta, ker nisem dovolj dobro prebrala, da je svoje težave rešila, istočasno pa na ‘unem drugem’ forumu piše, kot bi umirala na obroke, jamra, da so težave neznosne to in ono….Kje je tukaj resnica?

V izogib čemurkoli, sploh pa zaradi namigovanja na škodoželjnost, sem omenila da imam tudi sama težave s ščitnico in dobila nazaj feedback, da mi želi, da bi šla po njeni poti? Čemu to?

Bodite in ostanite zdrave in bolj prijazne, ne škodi.

New Report

Close