povišana temperatura

Pozdravljeni!
Že več kot 14 dni imam povišano temperaturo (37), boli pa me nič ne (niti glava, grlo,…). Počutim se slabo, nimam volje za nič, nimam moči in nobene energije. Zjutraj najraje ne bi vstala s postelje, ne ljubi se mi vstati, nisem pripravljena na nov dan.. Zdaj imam še počitnice, oktobra pa se bo začela šola, zato se zelo bojim kako bo z mano (če bo tako ne bom naredila nič..). Kaj je z mano? Zakaj sem tako brez volje do življenja? Kaj pomeni ta nepojasnjena vročina in slabo počutje?
Za odgovor se zahvaljujem!

Spoštovana Sanja,
pot pod noge in k svojemu izbranemu zdravniku.Temperetura 37°C sicer ni nobena posebnost, lahko pa je predhodnica marsičesa, med drugim tudi povečane čustvene tenzije.

Saj bi šla, pa me je zelo strah dati kri, ki je za tako raziskavo po mojem kar nujna oz. na 1. mestu (to, da me je zelo strah pa je spet druga, dolga zgodba…), tako da s tem vedno odlašam…

Spoštovana Sanja,
če vas je strah dati kri, to v laboratoriju povejte.Laboranti imajo s takimi bojaznimi izkušnje, saj se takšen strah pojavlja pri mnogih in znajo človeka ustrezno pomiriti in pripraviti.

New Report

Close