Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija Povečanje prsi – Slovenija

Povečanje prsi – Slovenija

Punce pozdravljene,
Najprej naj povem, da sem že pred leti poizvedovala vse o povečanju prsi. Sedaj sem pa odločena, ampak, ker žal ne najdem dovolj informacij sem s tem namenom odprla novo temo.
Kot prvo bi rada povedala, da sem pred cca. 5 oz. 4 leti prebirala podobno temo, z vsaj 1000 komentarji, ampak na mojo žalost sedaj tega foruma ne najdem več. Čeprav sem prepričana, glede na to, da sem le tu bila kdaj aktivna, da je bil na tem forumu..
Skratka me zanima, koliko se je kaj spremenilo v zadnjih 5 letih z vsem protokolom okoli povečanja prsi?
Kateri so tisti TOP kirurgi, ki bi jih priporočili (tiste, ki ste osebno šle na ta kirurški podvig) in zakaj?
Na kaj naj bom pozorna pri razgovoru s kirurgom? Kako poteka? Moram kaj prinesti s sabo? Pridem lahko v svojem push up modrcu?
Bi priporočile točno določene implatante? Mentor? Polkrožno, krožne, kapljičaste? Nekaj na to temo se spominjam, nekaj že berem zadnje dni po spletu, ampak se vedno pridobivam vse informacije..
Še nekaj info: Tujina ne pride v poštev.. Z dojenjem sem končala..
Sedaj pa še nekaj najbolj pomembnega, želim naravni izgled, želim čimprejšnjo okrevanje in nasvete kako bi vse skupaj lahko izpeljala.. Imam partnerja, ki bi le on vedel za to, in dva majhna otroka ( ena in tri) za katere naj bi on skrbel (še zdaj ne vem kako).. No kako poteka okrevanje? Je res tako, da vsaj 5 dni ne morem sama nič, ne morem uporabljati rok? Je katera tako naredila, da ni bila v bližini doma in je vse potiho speljala mimo vseh znanih?? Jaz imam problem, ko imam otroka in si ne predstavljam, kaj bi rekla svoji družini.. Kaj mi je.. Imam gripo??
Kako ste ve preživele okrevanje in kdaj ste se vrnile nazaj v službo? Je po dveh tednih težko delati v pisarni (sedenje in tipkanje)? Do kdaj ste jemale protibolečinske tablete? Vem da je pri vsaki drugače, ampak vsaka informacija je dobrodošla..

Naj poudarim, da me komentarji, kot naravno je najlepše, bodi srečna da si zdrava, ne dajaj plastike nase in podobno ne zanimajo!! Tiste, ki ste -A v košarici, torej čisto čisto ravne kot deska in ste že skoraj okoli 30, potem veste, kako je bilo živeti zadnjih 10 let, ko nisi mogel napolniti košarice niti za dobro A. Tiste, ki ste se prepoznale v opisu želim slišati ..

No dajmo malo oživeti to temo, da slišim še punce, ki imate sedaj že več let implatante, kako se počutite, je to kar ste želele, ste imele kakšne težave takoj po operaciji ali z leti? So se implatanti kaj spremenili? Kako dolgo jih že imate..??

Uh, kakšen spis.. upam, da sem s tem odprla novo berljivo debato.. Lep pozdrav

Pozdravljeni!  
Nosečnost in dojenje sta zelo lepi obdobji v žilvljenju vsake ženske, a na telesu mnogokrat pustijo posledice, ki jih samo s telovadbo ali zdravim načinom življenja ne moremo popraviti. Zelo pogosto kombiniramo posege odpravljanja posledic tega obdobja in telo v enem posegu oblikujemo v privlačno obliko, ki povrne samozavest. Dvig dojk, povečava prsi z vsadki, morda hkratna liposukcija ali celo abdominoplastika so posegi, ki povrnejo telesu obliko in osebi samozavest.
V Sloveniji prednjači želja po naravnem in diskretno osveženem izgledu. Pretiravanje, kot je v navadi v sosednjih državah, nam je tuje.
Izbira kirurga je morda najbolj težaven korak. Izberite nekoga, ki ga začutite, in vam vzbuja zaupanje in razumevanje. V Sloveniji je veliko dobrih estetskih kirurgov, vsi vsadki, ki jih uporabljamo, so odlični, so pa seveda tudi v materialih prisotne razlike.

Ker tudi na naši kliniki v smislu zmernosti in naravnega izgleda razmišljamo podobno, vas vabimo, da si na naši spletni strani preberete več o vprašanjih, ki jih imate.  

https://www.medvedvisnjar.si/kirurski-posegi/naravna-povecava-prsi-z-vsadki-motiva
https://www.medvedvisnjar.si/kirurski-posegi/povecava-dojk-z-vsadki
https://www.medvedvisnjar.si/kirurski-posegi/povecava-dojk-z-lastno-mascobo

Z veseljem odgovoriva tudi na dodatna vprašanja.

Lep pozdrav
Nevio Medved, dr.med.
Igor Višnjar dr. med.

MedvedVišnjar estetska klinika

Medved Višnjar estetska klinika Nevio Medved, dr. med, specialist plastične kirurgije Igor Višnjar, dr. med, specialist plastične kirurgije Cesta v Mestni log 55 Ljubljana + 386 31 858 905 [email protected] www.medvedvisnjar.si

saj imaš na tone komenarjev.mal poguglaj.nisi pa preveč odločena glede na napisano.kako misliš iti na operacijo če pa ne veš kako bo moški skrbel za otroke???zakaj skrivati operacijo pred druzino?????itak da bodo opazili!!!!halooo!saj greš vendar na POVEČANJE prsi.

New Report

Close