Naslovnica Forum Zdravje Rak Limfom in levkemija POVEČANE BEZGAVKE NA VRATU

POVEČANE BEZGAVKE NA VRATU

Pozdravljeni!
Stara sem 15 let in imam že skoraj pol leta povečane bezgavke na vratu. Zelo velikokrat sem bolna in imam zelo slab imunski sistem. Že skoraj leto in pol imam probleme z luskavico in že skoraj eno leto z črevesjem. Izločila sem že polovico prehrane: gluten, laktozo, sadje ki ima največ fruktoze in sladkor. Vso to hrano sem izločila zato, ker mi je bilo po večini stvari slabo in zelo hudo me je napenjalo. Z mami sva bili že pri zdravnici za dermatologijo, otroško pediatrijo in na bioresonanci, kjer so mi dokazali kandido. Diete se ne držim redno in se večkrat pregrešim. Mami mi sicer pravi da če bi držala dieto mi bezgavke ne bi več otekale in ker sem zelo zelo zaskrbljena da imam povečane bezgavke zaradi limfoma me zanima ali imam res povečane bezgavke zaradi nepravilne prehrane ali je to kaj drugega?
Zelo bom hvaležna za odgovor in upam da najdete rešitev kaj se dejansko dogaja z mano.
Hvala še enkrat!

Nez1,
glede na tvoje težave, ki jih opisuješ, se pogovori s svojo šolsko zdravnico, ki ti bo vse pojasnila in te napotila tudi na ustrezne preiskave, če bo potrebno. Zaradi prehrane se ti bezgavke ne povečajo. Navadno se povečajo pri vnetju, ali so reaktivne, seveda, pa se lahko povečajo tudi pri limfomu. Limfom je pri mladini zelo redka bolezen, zato kar pogumno stopi do zdravnika in se pogovori.
Vse dobro!

Kristina Modic SLOVENSKO ZDRUŽENJE BOLNIKOV Z LIMFOMOM IN LEVKEMIJO, L&L http://limfom-levkemija.org/ http://nazajvzivljenje.si/ http://dajsenaseznam.si/ http://najboljsanovica.si/ FACEBOOK Skupaj na poti do zdravja: https://www.facebook.com/Skupaj-na-poti-do-zdravja-768520533244733/ [email protected]

New Report

Close