Najdi forum

povečan obseg?

Najprej živjo vsem forumovcem!
Pred kratkim sem se s šiviljskim metrom merila obseg stegen,bokov in trebuha in ugotovila da se mi je obseg povečal kar za 3cm.Od lani ko sem shujsala 15 kg drzim svojo tezo z dokaj pravilno prehrano(4-5obrokov na dan,100trebusnjakov,2-3 litre vode na dan in predvsem kolesarjenjem na sobnem kolesu.)Ker se bliza poletje sem se odloćila se bolj kolesariti in je bilo pred 3 dnevi 1 mesec od kar sem bila vsak dan10minut na kolesu.Sem pa tje sem se tudi pregresila s sladkarijami priznam…ampak čudno se mi zdi da bi se mi v enem tednu tako hitro povečal obseg kar za 3…Res pa je da jem ze 4 skatlico Kt(stedril-m)ampak ne vem lahko bi bile krive tudi tablete ali pa se mi je povečala le mišična masa.Ne vem cisto sem zmedena..prosim pomagajte mi ce ima katera take izkusnje.Pa se to od tablet imam tudi malo vec celulita ki se ga kljub redni vadbi in pitju veliko vode ne morem znebit…Lp

Do 40min kardio vaje kuriš samo odvečno vodo, ne pa odvečnih zalog maščobe v telesu.

Prilagodi svojo kolesarjenje sledeči rutini (primerna za začetnike z nizko kondicijo in za stacionarna kolesa):

Čas: 40-45min
Težavnost: 3
Hitrost: med 85-90 (rpm, to imaš napisano kot hitrost na stacionarnem kolesu – kolo ti predlagal hitrost med 70-80 se mi zdi… to je premalo). Če lahko drži hitrost med 88 – 95. Na težavnosti 3 boš v 5min naredila cca. 2.2 kilometra.

Goniš 4 minute na hitrosti 3.
Potem prestaviš za 1-2 min na hitrost 5.
Potem spet na 3.

Če so ti te hitrosti prenizke, jih prestavi +1. Preizkusi, meni se zdi to zelo efektivna vadba in jo prakticiram občasno kadar nimam treningov in ne delam z utežmi.

jest sem pa že mislil, da ti nagaja povečean obseg batine tvojega dragega:))

boki da naus ti zej dobu eno!!!

Ko sem začela jesti KT (stediril m) sem se v pol leta zredila za 10 kg.Zato pazi punca…

kajj???A res mattea?Hvala za opozorilo.Se neki me zanima:odločila sem se sicer da pojem to skatlico zadnjo,potem pa preneham..a jo potem drugič dobiš normalno kot če bi potem nadaljevala z naslednjo škatlico čeprav ne bom.Zanima me zato ker sem si ravno tako planirala da jo dobim en teden v avgustu pred morjem,zdaj pa tako hitra sprememba da preneham in se bojim da jo bom mela ravno takrat.Ali naj raje pojem se eno in potem neham?hvala,lp

To pa ne vem.Vprašaj svojega ginekologa, ali pa vpraši na forumu ginekologija, ti bodo znali bolje svetovati kot jaz…
Lp

Patricia, ko nehaš jemati KT, se menstruacija – ali ful hitro stabilizira ali pa telo potrebuje kar nekaj časa, da se zadeve poštimajo. Definitivno pa ne bo več tako točna kot pri jemanju KT. Ti pa priporočam, da do konca poletja še lepo papcaš KT, če hočeš imeti res ‘splanirano’, potem pa nehaj, če misliš, da ti škodijo.

********************************** Vsak junak postane na koncu dolgočasen! (R. W. Emerson)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close