Letošnje poletje mi gre že pošteno na živce.

Najprej se je moja ljuba ex spomnila, da bo šla (za spremembo) na dopust ravno v terminu, ko na dopust že leta in leta hodim jaz. Iz principa, da sva se skregala.

Njenih muhic pa s tem ni konec. Po vrnitvi z dopusta mi je servirala, da se ji je sin zaupal, da želi biti doma sam, seveda pri njej in da z mano ne želi preživljati dopoldnevov, ker sem tečen in, ker ga silim jesti stvari, ki jih ne mara.

Moja tečnoba je tiste vrste, ki zahteva postiljanje postelje, pomivanje posode, pobiranje in pospravljanje stvari za sabo, umivanje rok, zob ….

Žal je šla zadeva tako daleč, da mi sina dopoldne tudi pripeljati več noče. Zanima me, ali ne obstaja v tej naši hipperregulirani državi kakšen zakon, ki ureja varstvo oz. nadzorstvo otrok?

Oz. počasi me bo pripravila do tega, da jo bom šel tožit na polno skrbništvo, ker sem sit tega, da nisva midav odrasla vzgojna ekipa, temveč on in otrok, ki rušita “pravila”.

(sem moral dati iz sebe)

Če imata tako, potem že nista za skupno skrbništvo.

Sploh pa mislim, da otrok pri tej starosti ne more biit sam doma… Nisi gledal poročil včeraj, ko so starši šlii v lajf in 5 letno punčko samo doma pustili? Me zanima kako se bo razvilo, ampak omenjene so bile pristojne službe…

nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha…je pa res, da znajo(mo) včasih poskrbeti, da ima(mo) ex primerno visok krvni tlak:)))
Saj bo bolje…..ene parkrat ji bo zatežil v službo in ga bo še rade volje k tebi pripeljala…..

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Nekaj ga lomi tale tvoja bivša in se tega niti sama ne zaveda. In sicer to, da se ji bo enkrat vse vrnilo, ampak ona s tem ne računa.

Misli namreč, da bo vedno vse tako kot bo ona rekla in kot bo rekel njen sin. Ampak nekoč se ji tudi sin lahko postavi po robu, ravno zaradi ravnanja v zgodnjem otroštvu.

Saj vem, da to tebi nič ne koristi,ker ti to veš, bi pa tvoji bivši to lahko kdo predtavil na njej razumljiv način, da bo vedela, da pljuva v lastno skledo, oz. da sama sebi jamo koplje.

Kot je napisala WW, ob prvem nesporazumu s sinom, prvi težavi ki bo nastopila zaradi te potuhe,ki mu jo je dala zdaj,…bodi prepričan, da te bo poiskala in se držala dogovorjenega.

A ni takrat že malo pozno?

A ni takrat že malo pozno?[/quote]
Mogoče si spregledala, kdo je pisal ta odgovor.
S tabo se ne spuščam v komunikacijo, ker si mi po zs zagrozila da se ne smem. In jaz to spoštujem,ker itak veš, da se mi ne da!

Lev76 in NevaM, vem da se danes ponavljam, a vseeno;
Kot otroci v vrtcu. Ti si …, ne ti si …, moja mama je …, ne, moj oče je … Res konstruktiven pogovor, popolnoma na ravni odraslih, kompetentnih oseb, ki naj bi bile sposobne poskrbeti za svoje otroke in jih naučiti, kako se rešujejo konflikti. Čestitke!

Oče, me je strah, da je tudi tvoja bivša ali ponižana in še polna zamer ali v klubu staršev permisivne vzgoje ali pa v skupini takšnih “vrtčevskih otrok”, ki hočejo vedno prav. V nobenem od teh primerov ni prav lahko, posebno za vajinega sina, dolgoročno gledano, ne.

Se stinjam ninan, prav imaš. Ampak včasih si preprosto ne morem, da ne odreagiram, če sem sprovocirana. Še posebej od osebe, ki mi vsakakršno komunikacijo preko tega foruma striktno prepovedala.
Se posipam s pepelom.🙂))

? a navadno vprašanje je že provokacija?

pa že. samo ne v mojem svetu.

New Report

Close