Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija potrebujem pomoč

potrebujem pomoč

Spoštovani

Stara sem 33 let in imam velike probleme z zobmi. Vedno sem imela strah pred zobozdravnikom. In to se sedaj tudi pozna. Nekaj moram narediti ampak ne pri moji zobozdravnici. Predvsem zato, ker so vsi začeli govoriti preko nje in vsak ki pride iz ordinacije reče naglas – nikoli več k njej – ali pa pridejo ven z večjimi bolečinami kot so jih prej imeli. Poleg tega sem imela pred nekaj leti manjšo bolezen, ki mi je ponagajala in verjetno se to še vedno kaže čeprav ne jemljem več tablet. In za posladek je bilo še, da so mi morali še spodnjo sedmico dati ven in se je zlomila korenina in…bolje da ne povem naprej. Moji zobje pa so čisto “fuč”. Sedaj se mi je zlomila še zgornja dvojka in vse kar mi je dejala je to da ga bomo sedaj zdravili (ni mi jo izpulila). Tudi zgornja trojka ne kaže dobro. Manjka mi tudi nekaj zob in resnično kličem na pomoč. Zaradi tega sem zelo nesrečna in vem, da je krivda tudi na moji strani. Zna se zgoditi da bo moral še kakšen zob ven ampak resnično bi to rada popravila. Zdaj ali nikoli. Prosim za vaš nasvet oziroma ali je kakšna možnost da se oglasim pri kakšni zobozdravnici ki bo imela z menoj potrpljenje.
Hvala in lep pozdrav

Nati

New Report

Close