potrebujem nasvet
Jaz mislim,da je edini namen njegovega pisanja v zbujanju pozornosti. Fantu je dolgčas in se je malo pozabaval ob vaših prestrašenih odzivih na njegovo pisanje. Če pa je tole pisarjenje resnično,je toliko bolj neumno, da se nekdo hvali z zadevanjem pri štirinajstih. V vsakem primeru gre za zafrustrirano osebo željno pozornosti.
Pa še to. Ne verjamem, da bi vsa vaša svarila in ponujena pomoč odvrnile od drogiranja nekoga,ki se ga je šele začel zadevat in za enkrat uživa še tisto sladko stran zadevanja. Ali so tudi vam zalegla svarila drugih? Predvidevam, da ne. običajno poiščemo pomoč šele tedaj,ko smo že globoko zabredli. Je pa tudi problem v tem, da na želost takrat marsikdo naleti na osebo,ki naj bi bila usposobljena za delo z zasvojenci, pa je povsem skregana z realnim življenjem in misli da nekaj prebranih knjig, uspešno opravljenih izpitov in seminarjev zadostuje za razumevanju problema odvisnosti od drog. Žal sem sama naletela na par “strokovnjakov” za pomoč odvisnikom, ki so me v parih minutah prepričali,da je najbolje,če se sama spopadam s svojimi problemi, kot pa poslušam takšne oslarije. Sploh se ne čudim,da toliko zasvojencev odneha iskati pomoč,če naletijo na take ljudi. Žalosto a resnično.