Najdi forum

Pozdravljeni!

Zgodilo se je nekaj, sedaj pa ne vem, kaj naj. Z možem imava kar nekaj problemov. Zaradi tega sem za nekaj dni odšla od doma. Ko pa sem včeraj prišla, mi je povedal naslednje: spoznal je žensko, s katero je flirtal, odšla sta na pijačo, vmes je na bencinski črpalki kupil kondome, nadalje sta odšla na pijačo in ko ga je začela božati po roki, se je odločil, da ne bo šel naprej, ker “me ljubi”. Plačal je račun in sta skupaj odšla, ne vem kam naj bi jo odpeljal. Trdi, da nič ni bilo. Ne vem kaj naj si mislim. Grozno mi je in hudo me moti, ker je imel že namen (saj je kupil kondome, še prej pa sta se skupaj vsedla v avto, še pred tem pa je z njo flirtal). Kaj naj si mislim?
Kako naj gledam na to, ko pa se najini problemi, zaradi katerih sem odšla, tičejo ravno varanja?

LP

Anna,

če ni bilo nič in če ti je vse skupaj povedal, poskušaj iz tega potegniti kaj dobrega. Naj bo to opozorilo, da morata probleme reševati skupaj in sproti, kajti še prehitro se zgodi kaj takega po čemer sedaj sprašuješ.

Recimo, da ti je to lahko dobra šola, kako je vredno življenje in kako prehitro ga lahko izgubimo. Ljubezen pa še posebej.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Tisto o nakupu kondomov je bilo verjetno pojasnilo v zvezi z nečim, sklepam, da si pri njem našla kondome?

Ne zatiskaj si oči, verjetno te je tudi v resnici prevaral. Zdaj je samo odločitev na tebi, ali ga še ljubiš in ali ti kot moški in mož nudi dovolj, da si želiš ostati z njim ali ne.

Veliko sreče.

Lepo pozdravljena, mislim, da bi se morala oba pogovoriti o tem, kaj se med vama dogaja, ter poskusiti na najboljši način rešiti težave, ki vama krhajo zvezo. Nikar ne obupaj, vse se da rešiti, če si bosta oba prizadevala za rešitev in ohranitev vajine zveze.
Upam, da vama bo uspelo in bo na vaju posijalo sonce.

Lp in veliko razomevanja

Jaz pa mislim, da je bil iskren. In da nadaljujtav smeri pogovora. pomembno je zaupanje!Na tebi pa je katerim nasvetom boš verjela. Imaš samo dve možnosti: Da gradiš odnos ali da ga rušiš. IZBERI!!!! SREČNO!

Hvala za odgovore,

Draga Tina32, kondomov sama nisem našla, ampak mi je zanje povedal sam in nato še pokazal.

Zmedena sem in ne vem kaj naj. Razočarana sem. Boli me.

kaj je res bilo tako nenavadno, kot se zdaj bere? Povedal ti je, kako je bilo, in to je vse, in potem si šla nas vprašat? Če bi meni povedal kaj takega (oz. ko mi je) bi bil to šele začetek pogovora, in še zdaj bi se pogovarjala, pa ne bi spala vmes ampak bi se še kar pogovarjala. Očitno se rada pogovarjam.
Razčisti vse z njim, na pogovor pa se psihično pripravi, da boš sposobna marsikaj sprejeti in odloči se, da to ne bo v nobenem primeru prepir.

Meni se zdi, da glede na to, da ti je povedal, zares ni nič bilo.

Kolikor imam jaz izkušnje, je iz moškega nemogoče potegniti kakšno pojasnilo. Če pa sam pove, navadno pove zares.

Če ti je lagal? Khm. Ti je gledal v oči, ko je rekel, da ni nič bilo? Ne? Se te izogiba? Mu ni več do pogovora? Potem je skoraj zagotovo lagal, da ni nič bilo.

So kondomi še zapakirani? Mu je žal, gleda te kot polit cucek? Iskreno misli in tako je tudi povedal? Torej ni nič bilo. Skomini so bili, ampak zadeva je preprosta: RAD te ima.

Saj poznaš: Prilika dela tatu …

Malo se mu več posveti, preživita več časa skupaj – ne le doma pred TV, pojdita na sprehod po snegu, pojdita smučat, s prijatelji na pijačo, pojdita se – sankat. Zveni otročje, ko pa to izvedeš pri npr. 30-ih, pa umreš od smeha, vse te boli, ko se smeješ in se prepričuješ, da sta kot dva otroka. Rezultat zvečer: Le zakaj, za vraga, tega ne storiva večkrat?

Imejta se rada.
Lp.

Druži se z drugo žensko, kupuje kondome, božata se, vidva imata probleme, ki se tičejo varanja, za nekaj dni si odšla od njega, potem pa ne veš , če ja kaj bilo. Kaj pa naj bi še bilo? Očitno je zate edini problem, če je mož seksal z drugo ali ne. To, da se klati okoli in flirta z drugimi je očitno prava malenkost. Sprijazni se s tem, da tvoj mož ni to kar si pričakovala, da bo . Očitno imaš opraviti z moškim, ki ne ve kaj hoče, ki te s svojim vedenjem spravlja ob živce in te dela negotovo. Seveda se morata pogovoriti toda lahko se ti zgodi, da boš po pogovoru ugotovila, da je prav takšen kot si se bala da je. Toda boljša sta kruta resnica in šok sedaj kot pa mučenje celo življenje.

Jah… pol ga pa zapri v stekleno omaro pa ga mej sredi dnevne sobe. Pa da ja ne bo katera prisla na obisk!

Ne poznam vaju, na poznam predzgodbe zato je vse kar recem le ugibanje. Glede na napisano bi mu jaz vrjela. A ni pol to dokaz ljubizni, da ni sel do konca, da je prisel nazaj K TEBI?
Jaz mam svojega noro rada! Nikoli ga ne bi mogla (vsaj nalasc) prizadte, tut prevarat ne, pa ceprav bi 100% da ne bo nikoli noben zvedel. Jaz bi vedla in to je dovolj.
Sicer pa z tem, ko se bojis da bos nekoga zgubil si ga s tem samoim napol ze. Zivi in pusti ziveti. Nikomur ne koristi, da si sitna, da mu pod nos meces druge, da… pol mu niti ni se k tebi za vracat, ce pa tak ve da se bosta spet prepirala. Z ojim je bil problem, da je hodil domov zelo pozno, ker je delal. Nekaj casa sem se potem mulila, pa sitnarla, pa mu ocitala, pa… Posledica, zacel je hoditi se pozneje. Pol sem se pa nehala obremenjevat, bla sem vesela, da je sploh priso, obsipavala sem ga zneznostmi… danes pride edno prej, kot se dogovoriva.
Delala sem raziskavo na temo zakaj moski varajo: najpogostejsi odgovor ker jih zenske posredno silijo v to.

Če si odšla od doma, pomeni da si mu tudi dala svobodo in mu nimaš kaj očitat, tudi če bi te prevaral.
Saj ga sama siliš v to.

Kako to misliš, s čim jih ženske posredno silijo v varanje?

New Report

Close