Potrebujem homeopatsko zdravilo
Torej že nekaj časa se zdravim s homeopatijo pri xxxx in sem zadovoljen. Problem pa je, da sem na kontrolni pregled naročen precej pozno, meni pa so tiste homeopatske kroglice zelo pomagale. Torej že dalši čas nimam prav določenega homeopatskega zdravila. Zdi se mi butasto, da kot samoplačnik čakam na pregled mesec in pol, tako da sem odločil glede tega nekaj nardit , ker čakat se mi zdi povsem nesmiselno.
Razmišljal sem že, da se bi obrnil kam drugam…homeopati, ki imajo strani na netu so po osebnih izkušnjah precej zasedeni: xxx zaenkrat sploh ne naroča, za homepata xxx in xxx pa sklepam, da sta tudi precej zaposlena, natančnih podatkov nimam.
V bistvu bi rabil samo zdravilo, niti ne pregleda, zato se obračam na vas, če mogoče poznate kakšnega homeopata pri katerem bi se dalo zdravilo kupiti.
Jutri vsekakor pokličem na vse meni znane številke in povprašam o zadevi, kakšen vašega nasveta pa bi bil tudi zelo vesel.
Mislim da naši homeopati izdajo zdravilo samo ob osebnem pregledu (take so moje izkušnje), v lekarnah teh stvari itak ni (problem zakona in nasploh farma industrije)…ne vem kje se bi dalo to dobiti v kratkem času, tujina odpade, naročanje prek interneta tudi (hočem preverljivost).
Za pomoč se vnaprej zahvaljujem.
Vaše pismo objavljam zato, ker lepo prikazuje stanje homeopatije v Sloveniji. Homeopatskih zdravil pri nas še ni v prodaji in vsakdo, ki jih prodaja, je v prekršku.
Poleg tega pa bi vam svetoval, da ste do vašega homeopata malo bolj lojalni. Če vam je njegovo svetovanje pomagalo, ostanite pri njemu, ker pozna vaš primer. Lahko, da vam bo pri naslednjem obisku svetoval kakšno drugo homeopatsko sredstvo.
Zaradi lojalnosti do kolegov, sem njihova imena izbrisal iz vašega pisma.
LP