Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Potni stroški – Reš

Potni stroški – Reš

Spoštovani!

Naslednji teden grem k dr. Rešu po injekcije za postopek IVF na koncesijo. Kar sem brala na njegovi spletni strani na internetu naroči kar nekaj krat na ultrazvok, da vidi rast celic (če to sploh drži, ker tudi pri jemanju klomifena naj bi vsakič moral na ultrazvok, pa me je naročil samo prvič, pol pa bog ga vedi, če je klomifen sploh bil učinkovit). Zanima me ali sem upravičena z ZZZS do povračila potnih stroškov in kaj morem urediti? Namreč sem iz zaledja obale in se porabim kar dosti goriva do LJ in nazaj. Prosim vas, kakšne imate ve izkušnje? Po kolikih dneh špikanja vas je naročil na UZ ter približno kolikokrat ste sploh še ne UZ v enem postopku?

Hvala za vaše odgovore.

lp

uf, to bo težka:

preberi kaj v arhivu tega foruma, sem jaz tudi napisala, ker me je nakuril, ker so mi njegove sestre požigosale zadaj na unem papirju za potne str. ker so ga tudi klicali baje iz zavoda, ker niso mogli ”ugotoviti”, da sem hodila na UZ v Lj., ker ima dr. Reš sedež za punkcije in ET v Postojni.

Sama sem tudi hodila na UZ in imam 1 uro do Lj.

V par letih in 3 posotpkih pa še ETZ-je sem imela se kar nabere. Potrdila pa sem nazaj za 1 leto, no na koncu pa sem dobila izplačano, samo kako me je pa ”nakuril” enkrat ob 5.30 zjutraj glede tega.

Ravno jutri bo naša hčerkica imela 1 leto, tako da je vse pozabljeno, sicer so nama z možem kasneje pomagali z IVF na GK Lj.

Srečno, pa malo pobrskaj po forumu, sem našla moje kar sem pisala, išči pod: povrnitev potnih stroškov za UZ – dr. Reš

Lp, Bata

Hvala za informacijo. Se mi je zdelo, da bi znal biti problem pri njem glede tega, ker je že mojega moža drugič ko sva šla k njemu nakuril, ker je vprašal če v Slo se ne da dobiti nobenih zdravil na recept (napotil naju je po zdravila v italijo, ki jih je treba plačati). Nič zato no, tudi če ne dobim povrnjene stroške, če je pač tako, bomo že preživeli. Zdi se mi pa nesmiselno, če si že upravičen, da ne bi izkoristil kar ti priprada. Tisti denar pa ga porabil za kaj bolj pametnega.

LP

nova
Uredništvo priporoča

JOJ JOJ RES JE ČE ZAKON DOPUŠČA potem morajo izplačat. namreč men je poštempljala in sem na okencu oddala se je neki grdo obnašala pa sem ji kr rekla da če ji ni da bi prevzela naj pove in bom nesla drugam, in da je ona tuki da dela in nisem plačana da ji jas nosim ampak opravičena in da naj se mal ohladi, no potem je pa brez problema oddala naprej. je pa tako da vsak mesec ti nekje 23 € vzamejo vstran

Ja res je, da ti na mesec vzamejo 23 €. Midva sva dala za povračila in dobila celih 14 €, bila pa sva v Ljubljani cca 8x (sva tudi z Obale). Tako da meni recimo, ki sem bila “uradno” gor samo 4x, pa še uradno sem iz Celja se mi sploh ni splačalo dati zahtevka, ker bi jim bila skoraj še kaj dolžna 😛 Tako da, če si z obale, torej da maš do Lj vsaj 100 km in če boš šla več kot enkrat na mesec, pol se ti že splača, drugače pa brezveze 😉

New Report

Close