Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina POT BREZ VROČINE

POT BREZ VROČINE

Spotšovani,
bi mi znal kdo pomagati. Moj oče je namreč pred nekaj meseci imel klopa in so rekli, da ima borelijo. Dobil je antibiotike, vendar od takrat naprej ga zelo bolijo roke. Šel na preglede in so rekli, da ima revmo. Od takrat naprej pa je stalno bolan. Zdaj je pa že 10 dni bolan – prehlajen. Bolijo ga ledvica in vse telo, roke, noge, celo vrat mu je “zaštekal” in mogel več vstati. Zdaj pa je doma in nima čisto nič vročine, le popolnoma je prepoten. 5x se je danes ponoči preoblekel – vročine nič!!!
Ne vem več, kako naj mu pomagam. Če ima kdo kakšno idejo, kaj bi to lahko bilo, bi bila zelo hvaležna. Ali je to od klopa, ali kaj drugega.
Hvala za odgovor,

Spoštovani!

Ponoči nam telesna temperatura pade za cca. 1 stopinjo. Takrat se lahko potimo tudi brez posebne bolezni, če v prostoru ni gibanja zraka (zato večina ljudi prisega na spanej pri odprtem oknu). Trenutno potenje je sicer lahko psledia oz. še ne preboleta infekcija zadnjih 10 dni, vendar bi po naslednjih 10 dneh opotenja preveril sedimentacijo, da bi se izključilo kakšno kroničo vnetno bolezen.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

New Report

Close