Najdi forum

Pozdravljeni!

Prvič vam pišem, ker me nekaj precej matra. Imam partnerja, s katerim sva skupaj leto in pol. Na začetku najine zveze sva imela vsak dan obvezno spolne odnose, saj je precej energičen fant. Zato sem si takrat rekla, da očitno to rabi. Prej sem imela namreč zvezo, v kateri seks ni bil ravno obvezen in mi je bilo to nekaj novega. Zato mi je bilo to zelo všeč. Vmes pa sva imela krizo, ki sva jo hvalabogu uspešno prebrodila in sedaj se odlično razumeva. Res se imava lepo in uživava, samo s spolnimi odnosi je bolj slabo. Zgodi se, da tudi po slab mesec nimava posteljnih radosti, kar mene precej mori. On sicer pravi, da ne more sproščeno seksati, ker sva pri njemu doma, kjer imajo stene ušesa. Saj je res, da je precej sramežljiv, ampak še vseeno zato ni treba imeti posta. Ko mu kdaj rečem, da rabim seks, me stisne in pravi, da morava kam iti, kjer bova sama, da se bova lahko sprostila, ker doma ne more. Pravi pa tudi, da njemu seks ni vse in da mu je najbolj pomembno, da se dobro razumeva in da se lahko pogovarjava brez zadržkov. Potem pride šele seks, ko je vse v redu. Kaj mislite? Ali je to normalno?

natali,

seveda je normalno zakaj ne bi bilo. Če pa bom nagajiv, pa lahko rečem, bodi hvaležna, da imaš takega fanta, ki ti pove, da ima raje to, da se razumeta. Kajti večina parov, sexa vsak dan, pa se ločijo zaradi nerazumevanja in nepogovarjanja.

Kot drugo, pa moraš poskusiti razumeti, da mu je doma res nerodno. Kajti ena takšna ovira, lahko resno ogrozi željo po sexu. Zato morata oba dajati in oba sprejemati. Vedno sta dva in nihče ne sme prevladovati.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ga popolnoma razumem. Jaz postanem v hiši svojih staršev dobesedno frigidna:)), pa čeprav sem drugače tudi zelo “energična”:)

da, da….. zakaj pa cel mesec na gresta kam drugam? a sta privezana tam pri starših ali kaj? Al pa mogoče tipček nima časa…………

Baaah! Starsi, pa ja – izgovori! Tipo se te ocitno mal izogiba (na tem podrocju). Slabo kaze. Spolna usklajenost je zelo pomembna, osebno pa ne verjamem v pridnost, domace naloge in “poboljsal se bom” na tem podrocju.

Skratka, krasen potencial za se eno zvezo tipa “odkar-imam-ljubimca-je-najina-zveza-samo-boljsa”…

LP, M.

Kje pa sta potem seksala vsak dan, na začetku vajine zveze, da zdaj tam kjer sta, ni več mogoče? Ali pa ni bilo staršev takrat doma?
Meni osebno se to zdi zelo čudno, na začetku vsak dan potem pa skoraj ves mesec nič?? Ne razumem kako lahko pade takšna oseba, ‘energična’ v tak ekstrem? Tudi če so vama na začetku delali feromoni 100 na uro, v enem letu in pol ne morejo pasti skoraj na nulo? Nočem te strašit, ampak vprašaj ga malo bolje, kaj počne v prostem času, ko nista skupaj..

Tudi meni se je dogajalo podobno. Na začetku je rinil vame vsak dan in sem mu morala skoraj bežati, potem pa je bilo tega vedno manj, po 4 letih mogoče enkrat na mesec. Res je, da fantje daleč niso tako potentni v postelji kot na jeziku, saj imajo take izkušnje vse moje prijateljice. Redki seksajo doma toliko kot govorijo v gostilni. Pri meni je bila še druga stvar o kateri sem veliko prebrala tudi v knjigah in sicer ta, da so moški z večjim … manj občutljivi, da se veliko manj trudijo, ker mislijo, da so s tem, ko jih je narava obdarila naredili že vse in da tudi veliko manj uživajo v seksu kot tisti s povprečnim. Res pa je tudi, da se meni ne zdi normalno, da seksaš manj kot parkrat tedensko, razen v primeru kakšnih težav (stres v službi, drugi problemi,…). Jaz sem mu velikokrat v hecu rekla, da bo živel manj časa, da bo dobil prostato in podobne reči o tem kako je seks pomemben za zdravje, pa ni prav nič zaleglo. Kadar sva seksala je bilo še vedno fantastično, le da to ni nič povečalo njegove želje po večkrat. Seveda sem začela počasi sumit, da to počne kje drugje, vendar njegovega priznanja nisem nikoli dobila. Mogoče bi moral na tole tvoje vpr. odgovoriti kakšen moški, saj sem ravno na tej strani zasledila, da je nek fant, ki ima punco pet let in ni seksal z njo??

ja, preveri mal njegov gsm mogoce pa kaj skriva, fantje so danes taksni da bi vsak dan samo mogoce ne s svojimi partnerji, ker se jih naveličajo in potem si najdejo kaksno frajlico, da jim vse skupaj popestrijo. Mislim da ne bi stradal!!!

Ne vem, če sem ravno (še) pravi da tukaj solim pamet drugim, ko pa imam tudi sam probleme in težave… Ampak. Na sumu imam, da se je vajina zveza začela tako kot se začne večina zvez mladih – na osnovi telesne, spolne privlačnosti. Ki je okey in absolutno mora bit, ampak ni dovolj. In zdaj je čas, da se vprašaš ali imata še kaj drugega skupnega razen sex-a in pa tudi ali se resnično vidva, kot osebi, privlačita ali pa vaju (oziroma njega s tabo) združuje (je združeval) samo sex…

Meni se zdi povsem normano, da se frekvenca seksa z leti zmanjša. Problem nastane samo, če se enemu zelo, drugemu pa veliko manj. Jaz ne bi iskala razlogov v morebitnih ljubicah – če je sicer vajin odnos ok – morda pa se lahko začneš spraševati, ali tebi na daljši rok taka veza ustreza ali pa te bo preveč “matralo”.

ŽIVIJO!
PO ENI STRANI GA RAZUMEM DA NI SPROŠČEN DOMA. PO DRUGI PA SE MI ZDI, DA DOMA JE BIL VERJETNO SEX TABU TEMA IN ZATO SE MU TAKO DOGAJA DOMA IN ČUTI POTREBO, DA BI TO OPRAVLJAL KJE DRUGJE.

TANA

tudi jaz se sprašujem kot Laura – kje sta pa seksala takrat, ko sta pogosto?
Spolnost je tako pomembna, da ne kaže dobro. In tudi, če nima druge, to še vedno pomeni, da po temperamentu ne pašeta skupaj.

Draga Melitka, če nekoga citiraš oz. prekopiraš njegov post, potem navedi še vir.

Z Ženo se poznava že osem let in pol, pa me še vedno drži, da bi vsak dan, kljub dvema otrokoma.Če pa se ponudi priložnost ,pa tudi dvakrat na dan. Po moje potrebujeta odkrit pogovor in raziščeta vzroke za tako obnašanje. Če se doma ne počuti dobro, se morata odseliti, seveda če so možnostti za to.

ZAKON JE KRIŽ NAMAZAN Z MEDOM.

KO ZAKONCA MED POLIŽETA OSTANE SAMO KRIŽ IN TO JE ZELO SLABO.
TUDI JAZ SEM POROČEN ŽE 18 LET IN ODKRITO POVEM,DA SE SKORAJ
VSAK MOŠKI PO NEKAJ LETIH NAVELIČA SVOJE ŽENE

DA NE BO POMOTE: SAMO V POSTELJI

SANJE MOŠKIH SO BOLJ ČVRSTE PRSI,KATERIH ŽENA PO DVEH OTROCIH
PRAV GOTOVO NIMA VEČ,NAPETA ZADNJICA…

ZAŽELI SI POIZKUSITI MLAJŠO

ŽENO ZAČNE PRIMERJATI Z LEPOTICAMI NA TELEVIZIJI,NA CESTI…

KO PA VSE TO SEŠTEJEŠ,TE ŽENA SEXUALNO NE PRIVLAČI VEČ TOLIKO,
KOT NA ZAČETKU ZVEZE

MISLIM,DA JE TO IZ STRANI MOŠKIH NAJVEČJI VZROK ZA ZELO REDEK SEX
Z ZAKONSKO PARTNERICO

TO JE MOJE MNENJE,NASPROTNA MNENJA SO DOVOLJENA

Po moje vzrok tiči v vajini pretekli krizi ( ki sta jo ‘uspešno ‘premagala, a le ne tako zelo uspešno, ne?). Sumim, da je šlo za kakšno tretjo osebo, ki je zmešala štrene njemu ( ali tebi). Zadevo sta pokrpala, a zveza le ne deluje.
Sramežljivost in tanke stene so izgovori, priložnost se najde, če je le želja močna. Torej nekaj ni v redu, to ni normalno.
Sprašujem se, kako se ti lahko zdi, da se odlično razumeta, če pa očitno z njegove strani obstajajo zadržki in neodkritost.
Odlična zveza vključuje tudi odličen, za oba osrečujoč seks, brez puhlih izgovorov.

Hoj!

To da on doma ne more, ga popolnoma razumem! Sem imel podobne težave. Vsak dan? Dam vama kapo dol… 😉

lp

New Report

Close