Imam en velik problem. Moj brat ima punco, ki skoraj vsako stvar posnema za mano. Ko sem si jaz kupila ene posebne hlače, si jih je še ona, jaz si kupim novo torbico, pa si jo kasneje še ona podobno, pa si jaz kupim usnjeno jakno, pa si jo hoče še ona, pa si jaz kupim škornje, ki so letos moderni, pa zdaj spet ona premišljuje da si jih bo tudi, kamorkoli se odpraviva midva s fantom na izlet, se morata kasneje tudi ona in moj brat …
Kaj naj naredim? Res mi gre vse to ponavljanje počasi na živce, kar se tudi opazi, saj vedno, ko pride k nam, postanem tečna in zoprna.Če ji bom pa kaj rekla, bo pa spet jok in stok… Včasih sva se dobro razumeli, odkar pa hoče imeti vse tako kot jaz, je pa slabo.

Spoštovana Ila,
Posnemanje lahko razimete kot neko vrsto občudovanja.Tega ji ne morete prepovedati, lahko pa ste prijazni do nje, morda vas bo tudi v tem posnemala.

Uboga Ila. Jaz sem imel takšen problem v vojski in te popolnoma razumem. sovojak v sobi je ponavljal vse za mano, ko sem šel jaz čistit čevlje, jih je šel on, ko sem se šel brit, se je šel on, ko sem šel v kantino, je tja šel tudi on in si vedno naročil isto pijačo kot jaz… groooza. Rešilo me je samo konec služenja vojaškega roka. Vsa sreča, da je bil iz drugega konca Slovenije in imam vsaj zdaj mir. Upam da se boš tudi ti rešila svojega problema.🙂)
lep pozdrav

New Report

Close