Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Porodnišnica Kranj

Porodnišnica Kranj

Glede na to, da ima veliko žensk precej neprijetne izkušnje z odnosom osebja v porodnišnicah in s tem tudi nek odpor oz. grenak priokus ob misli na nasleden srečni dogodek, naj povem za vspodbudo, da vselej in povsod le ni tako. Res je, da smo vsi le ljudje z dobrimi in slabimi dnevi, vendar so službe kjer naj bi na to “pozabili”.
Tudi sama delam v zdravstvu in sem v svoji praksi, žal, videla vse mogoče.
Ker pa smatram, da je rojstvo prav poseben trenutek in tudi naši hormoni poskrbijo, da smo takrat še posebej občutljive, sem se na podlagi svojih slabih izkušenj po nekaterih porodnišnicah in na podlagi zelo dobrih izkušenj mojih kolegic v kranjski porodnišnici, odločila za slednjo in ni mi žal.
Tako se nam je 16. 1. rodila čudovita, krepka deklica. Res je kranjska porodnišnica nam malo bolj oddaljena, ker nismo z gorenjskega, smo pa zato toliko bolj zadovoljni.
Tudi sama sem imela velik strah pred porodom, ki pa je bil toliko večji zaradi mojih slabih izkušenj in sem zato še toliko bolj srečna. Nimam besed s katerimi bi zadostno pohvalila osebje v porodni sobi in prav tako na oddelku. Vsi so bili stalno na razpolago, da ti svetujejo in priskočijo na pomoč, ko jo potrebuješ.
Veliko so pripomogli, da je misel na porod nekaj lepega, brez prisotnega strahu, da te bo v takem trenutku še kdo nadiral…
Resnično bi se rada vsem še enkrat najlepše zahvalila.
Mamicam z neprijetnimi izkušnjami pa svetovala naj se drugič obrnejo na kranjsko porodnišnico.
Jaz se po prvi – zelo dobri – izkušnji k njim zagotovo vrnem!

Lep pozdrav!

Dovolite,da izrazim občudovanje in tenkočutno zahvalo za dr,RANT-ovo ki je mojima otrokoma 1984,1990 pomagala na svet.mislim ,da si tudi babica,ki je plemenito začutila moj individualen predrojstveni problem zasluži velik aplavz.Srčno dober prim.Dr.veter je osebno prišel k meni v sobo,(ker je videl,da imam predolgo previsok pritisk9Priporočam vašo porodnišnico vsem ,ki bodo rodile!!obenem me zanima,kako bi lahko sodelovala pri vas kot doula!Moja izobrazba je pediker,vzg.predš.otrok,NLP-oseb.trener
Hvala za odgovor na moj email jasnanlp gmail.com

Draga Jasna,

hvala za izrečene pohvale osebju, upam, da bodo prijazne besede prišle do pravih ušes. Zelo pomembno je, da ljudje, ki dobro delajo, dobijo povratno informacijo o tem, kako dragocen je njihov pristop, znanje, spretnosti, njihova volja in pripravljenost za komunikacijo.

Zanimate se za poklic doule – spremljajte našo spletno stran mamazofa.org, kjer bomo objavile informacije o izobraževanju oz. usposabljanju v letu 2009. Sedaj čakamo, ali bodo naše prijave programov prepoznane kot tiste, ki so pomembne in bomo tako lahko začeli ogrevati vse potrebne organizacijske, prostorske in druge strojčke, ki bodo omogočili, da doule v Sloveniji zaživijo tudi v praksi.

Vesela sem vas, ostanite z nami,

dr. Zalka Drglin, ženske študije transakcijska analitičarka - svetovalka Združenje za informiranje,svobodno izbiro in podporo na področju nosečnosti, poroda in starševstva Naravni začetki www.mamazofa.org obporodne stiske individualno svetovanje, podpora in informiranje za ženske in svojce [email protected]

New Report

Close