Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Porodnišnica Jesenice – DA ali NE? Prosim za mnenja

Porodnišnica Jesenice – DA ali NE? Prosim za mnenja

Hojla !
Sem iz Ljubljane in kmalu bo čas, da naš tretji otroček pride na svet. V zadnjem času sem slišala kar nekaj pohval na račun Jeseniške bolnice. Baje so tam zelo prijazni ginekologi (najbolj omenjeni je dr. Sredanovič (upam, da sem si ga prav zapomnila)). Ima katera kakšne izkušnje z njihovimi ginekologi? V Ljubljano pa ne grem, saj sem bila na zadnjem pregledu tam izredno razočarana zaradi njihovega odnosa.

Hvala za mnenja in 😉 vikend vsem skupaj

Glede na to, da si iz Lj, bi se jaz odločila za Kranj, saj imaš le 20 minut. Jaz sem rodila v Kranju in je bilo vse super: vsi resnično prijazni (zdravniki, sestre), hrana enkratna 🙂)). Res je bilo vse super in čeprav smo se preselili na Štajersko, bom šla naslednjič spet v Kranj (če bo le čas:-))))

Takrat, ko sem jaz rodila, je bilo na račun jesenic veliko kritik, zato sem tudi šla v kranj. Zdaj pa je menda res bolje. No, še vedno pa moraš imeti svoje halje. Moja mami je ravno včeraj prišla z ginekološkega oddelka, kjer je bila skupaj s tremi nosečnicami: Sredanovič je tudi njen ginekolog in pravi, da je v redu, le malo redkobeseden, dr. Tratnjek naj bi bil sicer super diagnostik, a kot človek obupen (vsaj po njegovih izrazih, ki sem jih slišala od pacientk), menda hvalijo tudi dr. bernika.

j.

kar se mene tiče- 100% za. Lahko pa me tudi pokličeš na o41 640682, pa ti kaj več povem.

JasnaZ, hvala ti za nasvet glede kranjske porodnišnice, vendar pa mi je moj ginekolog (predviden bo tretji CR) odsvetoval manjše porodnišnice, saj naj ne bi imeli veliko izkušenj z morebitnimi zapleti (glede majhnosti). Kolegica pa je rodila v KR, pa so jo prepeljali v jeseniško ravno zaradi težav po porodu.

lp

Rodila trikrat v Lj. in enkrat na Jesenicah. Nikjer nisem imela kakšnih slabih izkušenj, mi je bila pa skupna kopalnica na Jesenicah bolj všeč, saj sem vedno prišla do tuša, kadar sem želela, medtem, ko v Lju. je bilo vedno treba kakšno čakat…
Sicer so pa Jesenice kar daleč od Lju. in bo marsikaj odvisno od začetka poroda… jaz sem tudi četrtič nameravala roditi v Lj., pa rešilec ni upal tvegati, da bi rodila med prevozom 😮)

Lep dan!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Tudi jaz imam same dobre izkušnje z jeseniško bolnišnico in njenim osebjem.

Med KR in Jes se jaz odličim za Jesenice, kjer je celotna bolnica, ne samo porodnišnica. Če bi bila jaz ob svojem porodu v KR, zagotovo ne bi preživela, ker ne bi imeli zdravil za tako hud zaplet, kot se je zgodil po porodu. Na Jesenicah se je spremenilo tako zelo veliko, da bi se lahko kdo tudi česa naučil.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Jaz ti vseeno predlagam Ljubljano. Mogoče si naletela na kakšnega neprijaznega, vendar pri porodu prevladuje strokovnost, kar pa v Ljubljani sigurno je. Tudi pediatre imajo zelo strokovne.

oj!

Jaz sem rodila dve leti nazaj na jesenicah in bi sigurno še šla tja rodit,ker je blo res vse tko krasno da bolj ne bi moglo bit.Dr.Tratnjek je zakon porodničar in ginekolog je pa svoj tip človeka in ko se ga navadiš je čist u redu,pa dr.Sredanovič je tud zelo u redu,dr.Bernika pa ne poznam ampak od njega slišim same pohvale.

Odločitev je pa tvoja
lp

GLEDE KRANJA IN JESENIC?
JESENICE-DA 1000%
KRANJ KAJ ČE PRIDE DO ZAPLETA??????????????????????????
NIMAJO:INTERNISTA,KIRURGA,TRANSFUZIJSKE SLUŽBE,ČE BI SLUČAJO POTREBOVALI KRI…..ITD
GLEDE DR.TRATNIKA JE PAČ TAKŠEN KOT JE,ODLIČEN PORODNIČAR IN PIKA

JESENICE!!!
Pred enim tednom sem tam rodila z EA- brez bolečin, fantastično! Prišlo je do manjšega zapleta- del posteljice je ostal v maternici in jo je moral ‘iztipati’ dr. Tratnjek- profesionalno in oh in sploh super!
Če bom ponovno rodila, se bom odločila enako!!!
Lp

Te vabim na Jesenice, v naš konec, kjer sem bila v obeh nosečnostih sijajno oskrbovana. Dr. Tratnjek je tudi moj odebni ginekolog, vse pohvale o njem. Je malo “pesnik”, ampak mojster svojega foha in dejansko mu lahko 100% zaupaš. Slišala sem mnenje svoje znanke, ki je bila na stažiranju, pa je bila prisotna ob porodu dvojčkov. menda je enega z roko obrnil znotraj maternicem, tako da se je lahko rodil z glavico naprej.
Zdravo dete ti želim.

New Report

Close