Popusti za dvojčke

Hello,

naša dva malčka sta sicer super malčka, vendar pomenita kar udarec za naš žep.
Prosim starše dvojčkov, če mi lahko kaj poveste v zvezi s popusti za dvojčke. Kako in s čim lahko dobimo popust v trgovinah ali pa še kje drugje za kaj drugega? Kolikšni so ti popusti ? Še posebej me zanima popust za mleko (aptamil, comformil…če je) in če se da dobiti kakšen popust za plenice.

Saj sem od Nata6e pred meseci že dobila neke informacije v zvezi s tem, vendar si post nisem skopirala, sedaj ga pa ne najdem.

Hvaležna vam bom za kakršnokoli informacijo.

Pozdravček od vaše Mravljice.

Mravljica,

Poglej spodaj pod temo Članek v Mami – bralci pišejo, je veliko napisanega prav o tem.

V trgovini od Kolinske v Ljubljani je popust na mleko za dvojčke,trojčke,itd.
Za točne informacije povprašaj.

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Link:

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Dvopičje je manjkalo.

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Pa tud sedaj ne dela link.

Zdej bi moralo delat!

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Imam dvojčka stara 5,5 mesecev in ti lahko iz lastnih izkušenj povem, da je popust samo v Kolinskini trgovini na izdelke Milupa. Pa menda še v Svetu obutve v Kopitarni lahko dobiš čevlje nekaj ceneje, ker ima menda lastnica tudi dvojčke. Čisto točno ne vem, ker še nisem tam kupovala. Drugače pa nikjer čisto nič!! Jaz sem edino zvedela, da lahko dobiš pri pediatru na recept hladilno mazilo, pa svečke za zbijanje vročine, tako, da tega ne kupujem. Pa še nekje tukaj na forumu je ena napisala, da dobiva prilagojeno hrano na recept dve pkatli na teden (je iz Maribora), ampak nisem uspela izvedeti, ali to velja tudi za Ljubljano.Če boš ti uspela kaj izvedeti, pa sporoči! lp

Kakor so ti predhodnice že povedale, je edini “uradni” popust v Kolinski. Tam dobiš neko potrdilo. Meni ga je uredil mož, tako da niti ne vem, kako gre postopek, se mi pa zdi, da moraš prinesti samo rojskni list ali pa kakšen drug dokument, kjer lahko vidijo, da imaš doma res dvojčke. Potem imaš popust na vse izdelke Milupe. Drug popust, za katerega sem slišala, priznam, da pa ga nisem nikoli koristila, na bi bil v trgovini Osh Kosh menda 10%.

Drugače pa ne šparaj jezika, posebej pri privatnikih se da kaj doseči, če malo pojamraš. Meni tu in tam uspe dobiti popusta tam nekje do 10%.

Yaris

Mame dvojčkov,

ker je s popusti slabo, bi se morale zmenit in dobesedno napasti dobavitelje opreme s telefonskimi klici v stilu “ali imate kaj popusta za starše dvojčkov?”

Konkretno: ravno te dni kupujemo že tretji “set” (po dva) avtosedežkov. Cene so astronomske in zagotovo bi se poznalo, če bi mi kje pri nakupu dveh sedežkov dali še kakšen dodaten procent popusta. Nežno tipam in sprašujem povsod, ampak očitno so moja vprašanjca premalo, žal pa ob lastnih dvojčkih in službi nimam toliko časa, da bi visela na telefonu kar naprej.

Do sedaj se mi je uspelo v Štorklji (http://www.storklja.si) dogovriti, da imajo starši dvojčkov popust pri nabavi bombažnih pleničk (njihovih seveda), če se boste odločile zanje. Imam prijateljico, mamico treh otrok, ki je svoja dvojčka zelo uspešno previjala v bombažne pleničke in jo na srečanju lahko vprašate, kako je to potekalo.

Jaz sem medtem izračunala, da bom verjetno porabila do točke, ko bosta fanta suha, kar 1.000.000 SIT za pleničke za enkratno uporabo. To je že kar velika številka!

N:)

“Dvojčki” oziorma starši dvojčkov se dobimo 22.10 ob 17.00 uri na srečanju podporne skupine staršev dvojkčov v ritmični sobi Zavoda za gluhe na Vojkovi v Ljubljani, morda si lahko razdelimo naloge in organizirano napademo proizvajalce?.

Moje izkušnje:

– popust za Milupino hrano je res samo v Kolinski;

– Kopitarna Sevnica ima v BTC-ju v svojih dveh tovarniških trgovinah popust na obutev, mislim, da imajo samo znamko Super fit, za dvojčke – pozabila koliko, ampak so toliko fer, da ta popust velja tudi na cene ob razprodaji;

– v OshKoshu in Chiccu imajo simbolični 10-odstotni popust, ob razprodaji ne velja.

To je vse, kar smo doslej “iztržili”, čeprav že pri žebljih sprašujem, a imajo kaj popusta. 🙂))) Oni pa v smeh … tudi v Cicibanu, pa Baby centru, Mothercaru v Emporiumu.

Vsaj tako je bilo tam pred časom, mogoče se je kdo že omehčal …

Pred leti sem dobila popust za dvojčke v OsKosh. Drugače pa kar vprašam in včasih dobim. Beseda ni konj!

Pa srečno!

New Report

Close