Najdi forum

popoldanska telovadba

Pozdravljen Goran!

Prirsrčna hvala, da si začel s tem forumom in svojo spletno stranjo.

Imam kakih 8 kg preveč oziroma nisem najbolj vitka, medtem sem že nekaj kg izgubila. Imam pa slabo vest zaradi tega, ker sem prebrala, da je najučinkovitejša vadba zjutraj na prazen želodec. Kolikokrat si želim, da bi zjutraj prej vstala, vendar nisem jutranji tip in tudi zjutraj se mi vedno mudi, zato nisem sproščena in navdušena, da bi še začela z jutranjim tekom. Zaradi narave dela tudi hodim pozno spat, vstanem kar precej zgodaj, ker imam tako službo. Prosim te za nasvet ali spodbudo, če lahko tečem popoldne med 12 in 15. uro. Ali bi to dopolnila tudi z obiskom fitnesa, ker imam v službi pred nosom fitnes in bi bilo zame najlažje, da takoj skočim tja. Stara sem 30 let in moj problem je spodnji del telesa. Drugače pa sem prej bila na dopustu in sem vsak večer tekla pol ure, ker nisem imela časovne stiske in obveznosti.

Hvala!

LP!

JANA,

Hvala za spodbudo pri mojem delu.

Glede jutranje telovadbe na tešče. Nič ni narobe če telovadiš ob drugih urah.

Edino kar sem želel povdariti je, kaj je prednost jutranje telovadbe na tešče… moj namen bi bil, dajati vtisa, da je jutranja telovadba najboljša. Kdo ima čas in mu jutranji trening ustreza mu to prinaša določeno prednost.. vendar nekdo drug je sposoben narediti še bolj učinkoviti trening popoldan ali zvečer.

Tako, da… seveda, absolutno pojdi v fitnes, ki je v tvoji bližini v tistem terminu, katerem imaš čas. Lepo se potrudi in glej, da narediš dober trening. Če ti tam ne bodo znali svetovati, kako trenirati… pa vprašaj mene.

Kadar pa ti odgovarja pa lahko seveda tudi tečeš. Imaš pač maščobo neenakomerno razporejeno in večino v spodnjem delu telesa… tako kot večina žensk. Moški pa jo imamo večinom v predelu trebuha… ampak za vse velja enak princip. Pokurit čim več kalorij s treningom, zdravo in zmerno jesti…

LP,
Goran

Če imaš voljo, se dogovori z Goranom tako kot jaz, ki se dobim z njim zaenkrat enkrat tedensko v LJ, pa mi pokaže kaj delati in kako in mi zares da voljo da delam. Goran je tako fleksibilen, da pride v katerikoli fitnes center- saj veš če delaš sama lahko totalno mimo vsekaš, edelaš napačne ali brezpomenske vaje, trenerjev pa sem sama videla že dosti-verjemi , a zaenkrat le enega pravega-Gorana.

nova
Uredništvo priporoča

Pozdravljena Bunka!

Všeč mi je tvoj odgovor, tudi sama sem enkrat hodila v en fitnes na Viču pa sem se hitro naveličala, ker je bil tak brez vezen. Drugače pa me najbolj zanima tisti na Pop tv, ker je zame najbližji in vem, da je dokaj dobro opremljen. A fitnes bi bil zame le dopolnilo, da bi si hitrje pridobila kakšno mišico, ker imam raje naravo in bi bilo smiselno redno vsak dan teči in hoditi obenem. Ko bi mi le vsaj malo uspelo shujšati v noge!
Zelo vesela bom, če se kaj oglasiš..
Hvala in pozdrave tebi in Goranu!

Petra

Pozdravljeni!
Nekje na spletu sem prebral, da je najbolje zjutraj vaditi ali pa 3 ure po jedi…
LP
Domen

New Report

Close