Najdi forum

ponavlja letnik

Sami najbolje poznate svojega srednješolca in veste kakšen je. Če ponavlja zaradi kiksov pri učenju in se tega zaveda, OK. Če je tudi na splošno razumevajoč in odgovoren človek, OK.

Moj otrok je tudi ponavljal. Mož je dobil skoraj živčnega, jaz pa sem mirno sprejela na način: vsaka šola nekaj stane, na svojih napakah se učimo.

Pa tudi: Kaj pa je eno leto ponavljanja proti celemu življenju ? Vedno sem otroku vlivala pogum in zaupanje, da lahko še vedno postane v življenju tisto, kar si želi, ne glede na eno leto ponavljanja.

In to zaupanje staršev otroku najbolj pomaga, ne kreganje in žalitve.

Danes moj otrok študira tisto, kar si je tudi želel.

Oj!
Tudi moj sin bo ponavljal drugi letnik….ampak imam eno vprašanje. Baje je potrebno napisati prošnjo za ponavljanje. ali kaj veste o njej…lp

Bojim se, da bo tudi moj ponavljal. Enega predmeta kljub inštrukcijam nikakor ne more spravit na pozitivno. Prof. ga ima na piki in mu odbija točke tam, kjer jih drugim ne. Istega mnenja je inštr. Problem je v tem, da je začel obupovat in se bojim, da bo vrgel puško v koruzo ter odnehal še pri drugih predmetih. Pri njih mora bit vsaka neg. popravljena in sedaj imajo v maju vsak teden po tri teste. Oh…skrbi me

New Report

Close