pomoč
Pošiljam dopis Katje: (Katja, tvoj dopis sem dala gor zato, da si bodo še drugi lahko pomagali s podobnimi problemi, ok?) – lep pozdrav, Tina
socialno pomoč, in zavod mi plačuje izredno šolanje ekonomski tehnik. Tam dobim povrnjene potne stroške.
Zanima me če sem na bilo kakšen način upravičena do IDSP? Saj staršem dajem mesecno 100 E . V tem je všeta hrana,
del stroškov da poravnata položnice, ter avtomobil mi posojata… Žal mi 126E ne zadostuje čez celi mesec, kar nekaj denarja
sem si sposodila, da sem si porihtala staro kuhinjo. Sedaj mi je še pa hladilnik crkno, in nosim moje stvari mami v hladilnik, kar očetu ne odgovarja. Čez čas bi si tudi rada kupila pralni stroj svoj… Ker je pri hiši samo sponašanje. Ampak si žal nič ne morem prišparati na mesec. Delno sem povedala socialni delavki, in mi je zelo nesramno odvrnila da grejo samo nujne položnice noter za idsp. Ob šoli si iščem delo, ampak žal ne dobim. Prosim pomagajte mi kako…
lp Katja
Pozdravljeni!
IDSP vam ne bo namenjen za nakup hladilnika, pralnega stroja in drugih aparatov, ker lahko koristite druge, tiste od staršev.
IDSP se res namenja samo za plačilo najnujnejših stvari za preživetje – položnice>voda, elektrika,…
Forum je zaprt za komentiranje.