Najdi forum

Spoštovani,

ne vem sicer, če je tale forum pravi, pa vendarle… več glav, več ve….

Na kratko: fant (30 let) ima probleme z erekcijo. Včasih se zgodi, da ud ne otrdi dovolj, spet drugič pa tik pred zdajci uplahne. O tem govoriva brez zadržkov in tudi na splošno se krasno razumeva in o vsem pogovoriva. Ker ne veva kaj bi bil vzrok, sva se odločila, da bo obiskal svojo zdravnico. Tu pa nastane manjši problem. In sicer da mu je blazno neugodno, ko pomisli, da bo o tem moral govoriti s popolno neznanko in še žensko povrhu. Prosil me je, naj grem na obisk k zdravnici z njim.
Zdaj pa k mojemu vprašanju. Na kakšen način mu lahko ta obisk olajšam oziroma kako/kaj naj naredim, da mu bo čim lažje? In kaj pravzaprav res sploh lahko pričakujeva od osebne zdravnice?

Hvala in lep pozdrav

Hja.. Če bi bil v taki situaciji, bi bil zagotovo prav vesel, da bi me partnerica spremljala skozi vso pot odpravljanja težave. Že dovolj, da bi bila zraven.
Osebna zdravnica vaju bo verjetno le napotila naprej, čist enostavno ne bo to rešit, ali pač.
Mogoče še eno: pravijo, da je polna jutranja erekcija znak da telo funkcionira dobro, da je težava morda psihične narave.

Živjo!

Za začetek naj tvoj fant prebere Košičkovo knjigo Moški v stiski. Morda bo kakšno stvar videl z novega zornega kota in jo bolje razumel!

Lp

New Report

Close