Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija Pomanjkanje vitamina L

Pomanjkanje vitamina L

Niki Gratix, poslušali ste jo lahko tudi na Fibro Summitu, je imela včeraj, v nedeljo ob 19h. Self love meditation. Na voljo je potem še 48 ur in se lahko tudi kupi. Pokaže tudi stimulator za vagusni živec, ki ga je omenila tudi na summitu. Rekla je, da naj bi ga imel vsak bolnik s FM.
Meditacija je kar močna.
Priporočam.
Aha, vitamin “L”, to je ljubezen – Love. Tega imamo vsi premalo. Premalo se imamo radi.
https://nikigratrix.com/weekly-healing-circle/

Breda

Meditacija je zelo dobra, no v resnici sta bili 2, ena za drugo. Sta zelo učinkoviti. Gotovo bo še kdaj ponovila. Drugače pa jih prodaja po 30 eur. Ob posebnih prilikah, kot je Božič, Novo leto, so gotovo popusti.. Steeve G. Jones takrat prodaja hipoze po 1 usd.

Meditacija je tako učinkovita, ker vsebuje binauralne valove. To pomeni, da zdravi tudi z zvokom. Binauralni valovi so valovi, ki jih poslušamo na slušalke. Skozi eno uho ene vrste frekvence, skozi drugo uho druge vrste, ki v glavi ustvarijo tretjo vrsto frekvence. Vsaka stvar, živa ali neživa ima svojo lastno frekvenco. Tudi organi in celice. Tako lahko pošljemo v telo zdravilne frekvence. Torej, glasba, ki ima tudi te frekvence, in človeški glas. Vse to zdravi. Če pošlušaš enkrat, se seznaniš z meditacijo. Ko poslušaš vsak dan, lahko večkrat na dan in to mesec ali dva, se telo in duša zdravita.

Meditacija popravlja napake, ki so se nam zgodile v našem življenju, pa tudi na nivoju naših prednikov in na nivoju duše in DNK-ja. Ja, tudi DNK se lahko popravi. To je epigenetika. Če so naši predniki zboleli za neko boleznijo in smo mi to podedovali, se to lahko popravi, pri nas, pa tudi pri naših potomcih.

Včasih je treba stvari malo razumeti, kako deluje naše telo, kaj pravi znanost … Zakaj so nekatere stvari tako učinkovite.

Vsak človek razmišlja in vidi stvari tako, kot so njegova prepričanja, in vidi točno tisto, kar hoče videti. To je zanj njegova resnica, ker samo to pozna. Ni pa nujno, da je to tudi v resnici res. Vsak človek ima svojo resnico. To je njegovo prepričanje. Če smo pripravljeni dopustiti možnost, da obstaja še kaj več od naše resnice, lahko marsikaj odkrijemo, o čemer se nam niti sanjalo ni. Če pa prisegamo samo na svojo resnico, pa smo tam, kjer smo … Včasih ni dobro biti prepameten in je dobro raziskati, kaj so pogruntali pametnejši od nas. Recimo znanstveniki …

Breda

Takole je o Nikki Gratix prevedel Google:

Njeno ime je Niki Gratrix. Je večkrat nagrajena in mednarodno priznana strokovnjakinja za prehrano in zdravje, specializirana za zdravljenje stresa in duha.

Niki je prvič stopila v stik s CFS / ME, ko je spoznala svojega takratnega partnerja Alexa Howarda, ki je že 7 let trpel za boleznijo, in je ravno napisala knjigo o njegovem okrevanju.

Leta 2005 je Niki skupaj z Alexom soustanovila kliniko Optimum Health Clinic (OHC) v Londonu v Združenem kraljestvu, ki se je specializirala za zdravljenje CFS / ME s prehranskega in psihološkega vidika. Od začetka v svoji predsobi je klinika zaposlovala več kot 10 izvajalcev s pacienti v 35 državah in več kot 10.000 spremljevalcev na spletu.
Leta 2009 je klinika prejela nagrado za izjemno prakso komplementarne in alternativne medicine (CAM), ki jo je izdala glavna industrijska revija CAM Magazine (www.CAM-Mag.com).

Klinični pristop pri OHC je temeljil na delu ameriškega filozofa in akademika Kena Wilberja … itd.

nova
Uredništvo priporoča

Meditacija je vsak teden. Pred to meditacijo govori o tem, kako elektromagnetno sevanje zniža vagusni ton in kaj storiti. Če stalno nosiš telefon s seboj, ga izklopi in preverjaj 2x dnevno. Pa obstajajo tudi naprave, ki jih lahko kupimo. Za v stanovanje, za na telefon.
Lahko se pa kdo potrudi in prevede ali pa najde odgovarjajoči članek v slovenščini.

Breda

New Report

Close