Najdi forum

Pomagajmo jim!

Slovenci lahko pomagamo preko SMS sporočil

V akcijah zbiranja pomoči sodeluje tudi Slovenija. Rdeči križ Slovenije bo zbiral sredstva tudi preko SMS sporočil. Tako lahko vsi, ki želijo pomagati prizadetim v azijski katastrofi, od jutri dalje pošljejo na številko 1919 pošljejo SMS sporočilo s ključno besedo CUNAMI. Darovani znesek enkratnega sporočila je 230 tolarjev. Slovenski RK sredstva za pomoč žrtvam potresa zbira tudi na transakcijskem računu NLB številka 02922 – 0019831742, sklic: 4014, s pripisom “Potres JV Azija”. Slovenska karitas pa darove za pomoč zbira na računu Slovenske karitas, Kristanova ulica 1, 1000 Ljubljana, tekoči račun 02140-0015556761, Namen: Cunami-Azija, Sklic: 121204.

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

Po vseh aferah ne zupam dobrodelnim organizacijam, ker se na koncu izkaže, da večino denarja pokradejo.

Nabijem ti humanitarce na ****. Ne dam tolarja. Pa še briga me za tiste muslimane, sej so tko sami problemi na svetu zarad njih, prav jim je.

ej RK!!!! ti si ena navadna ***** krščanska…..pa kva je s tabo bohvar bit mal bl normalen……totaln psiho si če mene prašaš……..upam da ti jutr obe nogi vlak odreže glede na to kakšne klobasaš tle gor

Ja, nej pove, kaj si misli. Sej meni tud to ni všeč, pa ga pustim pri miru.

Trola !

Da ne bi jaz tebi kaj odrezal. Pa ne ti mene tretirat kot psihota po eni izjavi, saj me niti ne poznaš v resnici. Povedal sem svoje in to je to. Če pa te je toliko v hlačah dajva se nekje dobit pa mi kar sama odreži obe nogi.
Da vidimo.

Je to splosno mnenje Slovencev o darovanju? Zivim na Nizozemskem, kjer vsak poskusa vsaj nekaj darovat. Po svojih moceh. Seveda si vsaka agencija nekaj obdrzi za svoje stroske. Sama nisem verna. Kaksno vezo pa ima darovanje z religijo? Ali samo verni ljudje pomagajo drugim? V moji soseski zivi kar nekaj muslimanov. Nic novega za Amsterdam. Poskusas pa seveda biti strpen. Kako sem vesela, da ne zivim z ljudmi kot sta ‘ifigenija’ in ”RK?”!!!!

Barb verjemi, da je med Slovenci izredno veliko dobrih ljudi, ki redno darujejo in se zelo izkažejo pri darovanju pomoči potrebnim. Naj te ta dva primerka ne zavedeta, da smo vsi Slovenci taki. Ravno nasprotno, smo v vrhu darovalcev v mednarodnem merilu, kar je potrdila statistika, ki so jo objavili konec decembra v TV poročilih. RK in ifigenija naj pa samo upata, da nikoli ne bosta med tistimi, ki so tako strašno prizadeti. Vsakemu se lahko zgodi in še kako hitro….
Danes prižigamo svečke v spomin na žrtve v Aziji.
LP

Očitno nekateri niso dobro prebrali…..

Jaz bi se podpisala pod post Barb; tudi jaz zivim na Nizozemskem, muslimani, pravoslavci, protestanti… so moji somescani (zivim v Rotterdamu), sem verna, vzgojena v krscanski veri pa me, po domace povedano, v takih primerih “ne zanima kaksne vere ali barve je clovek”, ki potrebuje pomoc!

sej jst sm tud sam povedala kaj si mislim…… si pač mislim da je pi……

Samo ne vi meni govort da jaz ne dam nikomur nič. Dokler nisem zvedel za afero z rdečim križem, sem jim dal več kot si lahko vi mislite!!! Tudi caritas inm unicefu smo dali zadosti, pa tudi o njih je marsikaj prišlo na dan.
Kar se pa tiče muslimanov-tistih tam dol-jih je itak 80% fundamentalistov, zato jim pa ne dam pa pika. Če bi bili drugačni bi jim človek še dal.

slučajno sem prepotovala zelo velik del azije in točno vem, da so to preprosti ljudje ki že tako v življenju nimajo nič. Živijo v revščini in bedi in sedaj jim je še to bedo odneslo…..

Ej, tile slovenceljski retardirani zafrustriranci so me tako sprovocirali, da sem ravnokar nakazal 50.000 SIT, in to RK. Pa če pride samo 10% tega na cilj, bom zadovoljen. In upam, da bom pomagal ravno kakšenu “ekstremistu”, ki bo iztrebil take primerke sonarodnjakov, zaradi katerih me je sram.
Evo, tudi jaz sem povedal, kar mislim.

Do nestrpnežev skrajnje nestrpen nestrpnež.

P.S.: Janja, nisem verjel, da se bom nekega dne s teboj lahko strinjal :-))) Pa lučke gor ali dol.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close