polulan čez in čez

Ojla,
imam skoraj 3 mesece starega fantka in upam na vašo pomoč oz. nasvet. Uporabljamo pleničke Pampers 2, in sedaj se nam je že nekajkrat zgodilo, da je bil ponoči polulan čez in čez. Vse body hlačke vse. Seveda ga preoblečem, a danes ponoči se je to zgodilo 2x. Spi res samo na boku in ne vem več ali mu premalo stisnem pleničko ali bi bila že premajhna. Plenička sicer ni preveč polna, ampak postrani nam gre skozi. To nočno preoblačenje naju oba utruja saj se mišek čisto prebudi jaz pa skačem po stanovanju kot nora. Malo ima tudi poln nosek, zato ga ves čas tipam ali je moker ali ne. Imate morda kak nasvet? LP

živjo,majcka54!
Lahko, da je fant zrastel in je plenička premajhna. Pri nas takrat ponavadi začne puščati (tako je bilo že pri prvem zdaj štiriletnem škratu in tako je tudi pri naši sedemmesečnici). Sicer ne uporabljam Pampersk, ampak verjetno je stvar pri vseh podobna. POskusi z večjo številko. Pa tudi zategni kar močno, še posebej, če imajo zadaj elastični trak.
Srečno!

preveč tesen bodi
ali slabe pleničke

Verjetno premajhne pleničke. Poizkusi številko 3.
In definitivno zamenjaj pleničke. Pampers so ene izmed slabših.

Pozdravljena,

jaz sem imela enake težave. Lulčka obrni NAVZDOL, pa bo. Pri nas so zdaj v redu vsake plenice, uporabljamo pa Fixies, v redu so pa prav vse!! Prosim, poročaj o uspehi! Lep dan in mirno ter duho noč ti želim. Bianca

Pri nas so pamperske velikokrat premočile.

O tem se je že res veliko pisalo. Malo pobrskaj. To o obrnjenem lulčku navzdol me je pa nasmejalo. Ena zelo koristnih stvari, ki sem jih pobrala na forumu so Mullerjeve plenice. Pamperske, Fixes, DM, Hofer…vse nam je premočilo.

Pri nas je bilo isto, potem sem pa kupila Pamperske iz Mullerja, in je ok, kljub vsaj eni flaški ponoči.

Fixies vijolične, obvezno večja številka. Jaz nočne menjam za večje takoj do doseže sp. mejo teže. Pa tista o lulčku tudi ni iz trte zvita, preveri kam je obrnjen, preden zapneš pleničko.

Jaz vedno popravim elastiko ob strani pleničke in lepo trdno zapnem.
Sem pa zadovoljna z Pamperskami, le dovolj velike morajo biti.

Se strinajm z Kajo, preden namestiš pleničko,jo raztegni (kot elastiko) in tesno zalepi,spredaj naj bo kar veliko pokrit trebušček z njo.

ma te pamperske so že znane po tem, da premočijo. meni se je dogajalo enako, da ne govorim o alergiji, ki jo je tamala dobila na pamperske. Potem so mi svetovali mullerjeve pleničke, ki so enake velikosti, enako previjam, pa NIČ ne premoči. Ritka pa lepo suha in koža popolnoma brez alergij.

Zanič plenice. Mi smo dobili paket Pampersk za darilo in je bil že nakajkrat moker. Pa samo nekaj minut je ležal na boku (dojenje) in je bil že moker. Sem pogrunatala, da jih moram menjat na dve uri. Pa ne lula ravno veliko. Sicer uporabljam druge plenice (Mullerjeve, Hoferjeve, Fixies, Pampers Active Fit), s katerimi pa ni nobenega problema.

New Report

Close