Polom pri dieti Sprememba metabolizma(naj odpisejo samo tisti,ki imajo poziticvne izkusnje z dietami,da ne bo zopet prep
Danes je naokrog 1 teden od tistega velicastnega dne odkar sem zacela hujsat s Spremembo metabolizma.Vse lepo in prav,vsega sem se do pikice drzala potem pa vceraj krst.Ta krst prav sovrazim.Veraj po krstu smo imeli slavje,kjer sem seveda zrla(ali nisem svinja)ceprav bi mogel biti na vrst ogljikovo-hidrantni dan!Pozrla sem pohan zrezek,pol lepinje,ostalo pa sladkarije.Pridem zvecer domov,se stehtam.Naj povem da sem pred dieto imela 76 kg,do nedelje pa sem prisla ze na 73 kg.Vceraj zvecer ko sem se stehtala pa mi pokaze 75 kg.Mislila sem se kar ubit.Mama,ki je enkrat ze shujsala s to dieto,me je nasrala,da bo jutri zjutraj enako kot prej.Danes se zbudim,grem na tehtnico,ki pokaze 74 kg.Sicer je res samo 1 kg,vendar kako zaboga naj vem,da ce bom danes lepo nadaljevala z dieto(dons sadni dan,jutr vodni dan,nato pa od zacetka),da bo dieta res delovala in se mi bo metaboliem spremenil?Prosim vse tiste,ki imate izkusnje s to dieto,da mi pomagate,saj trenutno sovrasim sama sebe.
Ujsa,
Kaj se čudiš, 1l vode = 1 kg teže. Torej po pitju, bo tehnica pokazala 1 kg več.
To je enako kot bi se tehtala z 1 litrom vode v naročju.
Koliko bo od te vode ostalo v telesu drugi dan, to je druga pesem.
Gost19 je samo hotel povedati, da vaga pokaže težo in nič več.
Tudi teža nam varira v teku dneva. Jaz sem po hudem treningu včasih lažji tudi do 2 kg. Čez eno uro ko spijem liter tekočine pa samo kilogram, ko se najem pa sem skoraj na istem. Torej tehtaj se vedno pod enakimi pogoji. Najboljše zjutraj ko se zbudiš.
lp
Ja pol boš pa ziher shujšala!!!!
Več vode piješ več shujšaš to je pravilo! Ogledalo je pomembno ne vaga)
Sam sem že imel letos poleti 82 kil, zdej jih mam pa 88 pa zdej dosti boljše zgledam kot takrat in tudi % maščobe mi je prav gotovo padel.
Pravilna prehrana, voda in trening so čudežne stvari samo pravilno jih moramo uporabljat.
LP Oliver
PS. Govorim iz lastnih izkušenj saj sem v dobrem letu shujšal nekaj več kot 45 kil.
Oh to hujšanje!
Dekleta, mlade žene, povem vam, da shujšati do nekje 30.leta ni tak problem . Tudi to težo obdržati ne. Po 30 pa, …težka. Jaz zelo zdravo jem (nobenih maščob, malo kruha- kdaj zjutraj polnozrnatega, testenine z veliko vlakninami, sadja veliko – predvsem na tešče,…No, včasih kako pecivo že poiskusim, sama pa ga pečem iz polnozrnate moke, brez maščob, z rjavim sladkorjem,..Pa vam povem, da jih imam iz dneva v dan več (kg namreč). Sedaj mi je preostala le še ščitnica – morda premalo deluje. Gibljem se sorazmerno veliko (tudi služba je taka, doma pa hiša, vrt, trije otroci,…), spijem vsaj 2 litra vode ali vode z limono. Imam pa zelo slabo prebavo kljub vsemu.
No, pa kaj mi preostane. Saj se tudi jaz tehtam, a meni res slika v ogledalu ni več všeč. MENI, ne drugim!! To je najhujše.
Nimam jih še 40!