Bliza se cas dopustov in vecina nas ze razmislja o pocitnikovanju na morju…. me pa zanima, kdo od vas si tak cas privosci tudi za razne poletne avanture in “skoke cez plot”….. mogoce bo kdo zaupal kaksno tako izkusnjo iz lanskega dopusta….?

Daj no, ob tej vročini pa še avantura. Grem (gremo) na dopust da se spočijem, odklopim misli stran od dela in skrbi. No ja, ker smo krvavi pod kožo, pa če bi že glih zapasalo, kaj pa vem…ampak, neee, raje malo počivam, koliko se pa bom uspel spočiti pri treh mulcih, je pa druga zgodba…

Jaz imam na morju avanturo s svojo familijo. Fuuuul avanturo!

Kar se tiče pa tistih drugih avantur, se jih pa lahko samo spominjam….. ah, so bili to lepi časi…. .

Pa da ne bo pomote, se nič ne pritožujem. Vse ob svojem času.

lp

avantura, daj no mir!! prvič: z možem ob sebi kaj prida avantur ne bi bilo, ali kako?
drugič: tudi če bi šla na dopust sama, mi na misel ne pride, da bi se še z dedci obremenjevala! saj pridem na dopust zaradi počitka, ne pa da bom prenašala tipe, ki na morje hodijo lovit. jih kaj malo **** gleda.

Na dopustu me ne spravite vstran od lenarjenja. Oj lenoba, lenoba…. Živim za to, da si napolnim baterije in končno preživim nekaj mirnih, lepih, nepozabnih dni s svojo družino. Verjetno si mislil s tem na kakšne mlajše in bolj free…

za mene je ta boljša avantura, ko je mali tri dni na počitnicah pri babici, mož hodi v službo, jaz pa lahko zjutraj spim dokler želim, lenarim, čitam, se rekreiram, hodim po trgovinah in počnem kar želim… pa če to ni prava avantura no:))))) resnično. tri dni samo zase, balzam za dušo.
haha, zdaj pa grem dalje delat:(

sem že od samih priprav tako utrujena,da na avanturo niti ne pomislim.
Je pa res,da avantura če greš na dopust z možem,ne pride v poštev.Ali pač? 🙂)

Peter, Bog ne daj, da bi vsi bili taki lenuhi, kot tile pred menoj. Cudno, da se jim ljbi sploh ležati na plaži, verjetno koga plačajo, da jih obrača, da se ne zasmodijo 🙂))
Ha te ne bodo niti penzije docakal, če že sedaj tolk jamrajo in stokajo od samega brezdelja…
Nekateri znamo vsaj uživati življenje, in si privoščiti vse kar nam ponuja.